Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:57:33

Міськрада затвердила звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2013

10.06.2013   14:35

32-а сесія Чернігівської міської ради розглянула всі питання порядку денного

Після затвердження порядку денного 32-ї сесії Чернігівської міської ради 6 скликання, яка відбулась 7 червня, депутати заслухали звіт заступника міського голови-начальника фінансового управління Віктора Бистрова “Про виконання міського бюджету за І квартал 2013 року” та внесення змін і доповнень до міського бюджету на 2013 рік.

Міськрада затвердила звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2013 року за доходами в сумі понад 240 млн. грн., у тому числі за доходами загального фонду – у сумі понад 209,5 млн. грн., спеціального фонду – понад 30,7 млн. грн., та за видатками у сумі понад 261,7 млн. грн.

Депутати також внесли зміни і доповнення до міського бюджету на поточний рік. Зокрема, проголосували за виділення додаткових коштів у сумі 64,7 тис. грн. управлінню охорони здоров’я на оздоровлення дітей у відділенні дитячого оздоровлення санаторного типу “Дружба”.

Управлінню освіти виділено понад 556,7 тис. грн. на проведення капітального ремонту приміщень дошкільних навчальних закладів, придбання трактора та причепа для вивозу сміття у підвідомчих установах управління освіти, придбання книг для поповнення бібліотек загальноосвітніх навчальних закладів.

Крім того, у рамках реалізації Програми енергозбереження закладів освіти за бюджетом розвитку спрямовано кошти у сумі 1,1 млн. грн. на фінансування проекту “Енергоефективна реновація ЗНЗ № 11 – капітальний ремонт із заміною вікон, дверей, утеплення фасаду, ремонтом покрівлі та улаштування індивідуального теплового пункту.

Управлінню культури на виготовлення проектно-кошторисної документації прибудови ІІ корпусу до Чернігівської музичної школи № 1 ім. С. Вільконського виділено 131,0 тис. грн. На поточний ремонт доріг на 2 млн. грн. збільшено асигнування управлінню ЖКГ. Депутати визначились із закупівлею електронної системи голосування для зали засідань міської ради, виділивши на це кошти з міського бюджету в сумі 779,6 тис. грн.

Депутати також затвердили Програми перспективного розвитку міста, серед них: “Програма зайнятості населення м. Чернігова на період до 2017 року” та “Програма розвитку земельних відносин на території м. Чернігова на 2013 – 2015 роки”.

Програма зайнятості населення м. Чернігова на період до 2017 року розроблена з метою закріплення позитивних тенденцій та стабілізації ситуації на міському ринку праці на виконання постанови Кабінет Міністрів України від 15 жовтня 2012 року “Про затвердження Програми сприяння зайнятості населення та стимулювання створення нових робочих місць на період до 2017 року”.

Депутати одноголосно підтримали прийняття Програми, адже у документі враховані загальнодержавні та регіональні заходи щодо мінімізації кризових явищ розвитку трудового потенціалу, виходячи з реальної ситуації на ринку праці м. Чернігова. Головною метою Програми є упередження і подолання негативних тенденцій у сфері зайнятості населення, недопущення масового безробіття, підвищення ефективності системи соціального захисту населення від безробіття.

Основними напрямками реалізації Програми розвитку земельних відносин на території м. Чернігова на 2013 – 2015 роки є встановлення меж міста, проведення інвентаризації земель комунальної власності міста, розроблення документації із землеустрою щодо встановлення водоохоронних зон, прибережних смуг вздовж річок, навколо озер та інших водойм на територіях м. Чернігова. Вирішення цих завдань надасть можливість створити сприятливі умови для збільшення надходжень коштів до міського бюджету.

Депутати також внесли зміни до Програми енергозбереження в закладах культури м. Чернігова на 2013-2015 роки. Більш детально ознайомитись з прийнятими Програмами можна на офіційному сайті Чернігівської міської ради у рубриці “Нормативні документи”.

Депутати розглянули низку земельних питань та інші питання порядку денного.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини