Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:42:39

Володимир Хоменко очолив найвпливовішу партію області - Партію регіонів. ФОТО. ВІДЕО

01.06.2013   08:38

В останній день весни в Чернігові відбувся другий етап XVIII конференції обласної організації Партії регіонів, на яку прибуло 133 зі 143 делегатів.

У роботі конференції взяли участь: голова Верховної ради України Володимир Рибак, народний депутат України Михайло Чечетов, голова Чернігівської обласної державної адміністрації  Володимир Хоменко, голова Чернігівської обласної ради Анатолій Мельник, голова центральної контрольно-ревізійної комісії Партії регіонів Микола Білоблоцький, Чернігівський міський голова  Олександр Соколов.

Розпочалася обласна конференція з доволі знакового та приємного для багатьох партійців моменту: нагородження нагрудними знаками та Почесними грамотами кількох десятків найбільш активних членів обласної партійної організації. Тим більше, що нагороди вручав перший заступник голови Партії регіонів  Володимир Рибак.

Після нагородження, виступаючи перед делегатами конференції, Володимир Рибак відзначив неабиякий об'єм роботи, який протягом восьми років свого керівництва обласною організацією виконав Григорій Маньковський. Результатом якої стало формування команди однодумців, що має великий авторитет в області. Що й підтвердили результати не однієї виборчої компанії. Хоча, на сьогодні, обласна організація Партії регіонів найпотужніша в області - резерви ще є.

За словами Володимира Рибака, Григорій Маньковський написав заяву щодо свого звільнення з посади голови обласної організації. Президія партії віднеслась до заяви з розумінням і задовольнила його прохання. Також, Президія вирішила нагородити Григорія Маньковського Грамотою та цінним подарунком - годинником з логотипом Партії регіонів. Всі члени Президії впевнені, що він продовжить партійну роботу на іншій посаді, адже його величезний досвід - потрібен партії. А керівником обласної організації Президія рекомендували обрати голову Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка. За таке рішення одноголосно проголосували всі делегати обласної конференції.

Григорій Маньковський подякував долі, що на стільки років тісно пов'язала його життя з Партією регіонів і дала можливість не тільки близько познайомитись, а й попрацювати зі знаними не тільки в нашій області людьми. А також, подякував особисто Володимиру Рибаку за довіру, підтримку, мудрі поради та  всім партійцям за співпрацю й постійну підтримку. За його словами, на цій високій та відповідальній посаді постійно відчував підтримку партійців, вияви партійної товариськості й принциповості, готовність негайно прийти на допомогу в подоланні труднощів в найскладніші періоди діяльності нашої партійної організації.

Володимир Хоменко в своєму виступі подякував керівництву Партії регіонів, усім делегатам конференції за  висловлену йому довіру очолити на Чернігівщині найвпливовішу політичну силу країни -  Партію регіонів. А також, окреслив основні завдання, що мають бути реалізовані партійною організацією у найближчий період:
ефективна робота представників партії в органах влади, конкретних справах та ініціативі, а також на підвищенні авторитету наших партійних організацій;
бути максимально відкритими і доступними для людей. Відповідно, підвищується запит на партійну ідеологію. Необхідно зосередитись на тих цінностях, які нас об'єднують і які відрізняють нас від опонентів, і активно займатися їх просуванням;
Чим більше ініціативних, професійних і ефективних людей партія буде висувати на відповідні пости та на передові ділянки роботи, тим міцнішим буде наш політичний фундамент і більш аргументованою буде наша відповідь політичним опонентам. Одним з пріоритетів кадрової партійної роботи повинна  стати робота з молоддю.
Кожен керівник первинної партійної організації  повинен усвідомити те, що він не просто організатор, а політичний лідер, представник найбільш впливової в країні та в області партії.

Як наголосив Володимир Хоменко: "сила нашого успіху - реальні "добрі справи", про які мають знати люди. Надзвичайно важливим завданням є мобілізація партійного активу та наших прихильників навколо тих конкретних проектів, в основі яких лежить реалізація програми Президента України Віктора Януковича "Україна для людей" та соціальні ініціативи Глави Держави".

А також зазначив: "Вибори Президента України у 2015 році - це найголовніший тест та найбільше випробування для кожного з нас і нашої політичної сили. Їх результат залежить від чіткої організаційної, кадрової та ідеологічної роботи. Це - нелегке завдання. Але, воно під силу нашій регіональній команді".

Підсумовуючи результати обласної конференції перший заступник голови Партії регіонів  Володимир Рибак сказав: "Центральний штаб вже розвертає системну роботу на президентські вибори до яких зостається не так вже багато часу. Впевнений, що у 2015 році нам буде що з серйозних досягнень показати людям. Для цього потрібно всім разом гарно попрацювати. Тому, хотів би побажати Володимиру Хоменку, у цей далеко не простий та відповідальний час - успіхів". 

 

Текст - Олександр Шило,

Фото - Юрій Паперний

Відео - Олексій Письменний
 

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини