Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:14:26

Урочистості з нагоди Дня прикордонника

28.05.2013   16:29

28 травня з нагоди Дня прикордонника на території Чернігівського прикордонного загону пройшли урочистості

Участь у них взяли голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет.

Перед початком заходу почесні гості, ветерани прикордонного загону та ветерани 105 прикордонного полку поклали квіти до пам’ятної плити ”Прикордонникам 105-го всіх поколінь”.

Вітаючи прикордонників з професійним святом, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко зауважив, що теперішня діяльність Державної прикордонної служби України є спадкоємним продовженням славетної історії охорони кордонів нашої землі.

«Сьогодні Державна прикордонна служба стала важливою ланкою в системі захисту політичних, економічних і військових інтересів України.
Надаючи важливого значення зміцненню національної безпеки, Президент України Віктор Янукович наголосив, що держава робитиме все, щоб захисники державних кордонів відчували себе забезпеченими і захищеними. Це стосується поліпшення технічного забезпечення, продовження облаштування кордонів і, безумовно, підвищення соціальних стандартів життя службовців», - наголосив Володимир Хоменко.

Він підкреслив: недоторканість державного кордону є особливо значущою для жителів нашої області, яка межує з двома сусідніми країнами.

Наразі на державному кордоні України з Російською Федерацією продовжуються демаркаційні роботи, що розпочалися минулого року встановленням прикордонного знаку № 1 на міжнародному пункті пропуску "Сеньківка”.

«Охорона державного кордону потребує від особового складу Чернігівського прикордонного загону впровадження нових підходів до вирішення питань безпеки державного кордону, досягнення якісно нового рівня служби, що відповідає європейським стандартам, зміцнює міжнародний імідж України», - відзначив очільник області.

Прикордонникам було вручено відзнаки обласної державної адміністрації, обласної та міської рад. Після урочистої частини гості відвідали музей історії Чернігівського прикордонного загону.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини