Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:26:04

"Медведчук тримає нас на запасній колії"

06.04.2013   16:08

Таку думку підтримали більшість присутніх на зустрічі чернігівських активістів Всеукраїнського руху "Український вибір", яка відбулася 6 квітня у Чернігові.

Мета зустрічі - напрацювання пропозицій керівництву Руху по активізації діяльності "Українського вибору".

Хоча було оголошено про проведеннячергового круглого столу на тему "Федеративна Україна - шлях до благополуччя та успіху", більшість присутніх вимагали від організаторів роз'яснити їм що ж таке "федералізм".

Взагалі в заході взяли участь півтора десятка осіб.

Зустріч відбувалася у невеличкому приміщенні торгово-офісного центру, який розміщується на Центральному ринку. Можливо до заходу могли долучитися і більше людей, але знайти організаторів серед бутиків та магазинів було доволі складно.

Якщо б організатори прослухали виступи у Дніпропетровську на зустрічі представників семи центральних і східних областей України, їм було б простіше відповідати на запитання присутніх. Бо вони стосувалися і діяльності організації в межах ідей та ідеології "Українського вибору", і механізму залучення до лав цього Руху нових учасників, і питання народовладдя, шляхах, методах і термінах створення суспільства майбутнього, і про цілі Руху. А так на більшість запитань відповідей не було.

Як прокоментував один з тих, хто вперше був присутній на такому зібранні, все це дійство нагадувало секту, хоча організатори запевняли присутніх, що в їх лавах тільки на Чернігівщині налічується більше двох сотень прихильників.
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини