Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:24:09

Анатолій Мирошниченко поділився своїми планами на 2013 рік

02.04.2013   08:13Агенцiя

Духовне відродження, історична пам’ять та здорове суспільство лягли в основу програми дій Анатолія Мирошниченка на 2013 рік.

Анатолій Мирошниченко

Анатолій Мирошниченко

В планах депутата добудувати церков, відновити та встановити нові пам’ятники, розширити географію обласної програми започаткованої фондом “Благовіст” “Нова лікарня” та тримати руку на пульсі нагальних проблем регіону.

З такими тезами звернувся під час сесії Прилуцької міської ради Анатолій Мирошниченко до депутатів. А розпочав свій виступ він з привітань Юрія Коптєва, людини, яка отримала всеукраїнське визнання і отримала відзнаку “Людина року” в номінації “Меценат року”. “Це непересічна подія для області. Він не лише вніс своє ім’я в сучасну історію України, він записав туди Чернігівщину, як колиску видатних людей України” – відзначив Анатолій Мирошниченко.

Ми вирішили не переписувати увесь виступ депутата. Обмежимось лише основними тезами, які лягли в плані дій Анатолія Костянтиновича Мирошниченка на 2013 рік.

– Здача в експлуатацію Храма Божої Матері в м. Прилуки.

– Встановлення скульптури Божої Матері. (довідка. Узгоджено з ігуменею Густинського монастиря матушкою Вірою)

– Продовження реалізації програми “Нова лікарня”, започаткованої фондом “Благовіст”. Розширення програми на сусідні райони.

– Створення Алеї пам’яті героїв, чиє життя пов’язане з Прилуччиною (Довідка.В квітні місяці депутат ініціює проведення круглого столу з цього питання із залученням міської влади, скульптора, родичів та близьких героїв, всіх небайдужих мешканців).

– виготовлення та встановлення до 70-річчя визволення України пам’ятника герою Радянського союзу Зіньковичу Митрофану Івановичу. (довідка. В лютому місяці Анатолій Мирошниченко пообіцяв встановлення пам’ятника. На сьогодні пам’ятник готовий. Час і дата встановлення визначається).

– Відновлення пам’ятника відомому кобзарю Вересаю, який стоїть на повороті до села Сокиринці.

– Підтримка Всеукраїнського конкурсу кобзарів (Довідка. Повернення конкурсу з Батурина до Срібнянського району).

Ми і надалі інформуватимемо наших читачів про реалізації планів Анатолія Мирошниченка, адже вони тісно пов’язані з Чернігівщиною. Гасло, яке завжди не втомлюється повторювати депутат – “в єдності наша сила” втілюється в життя і має стати для кожного не просто словами, а путівником в діях.


Володимир Сердюк

www.myroshnychenko.com
www.blagovist.org

PR

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини