Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:37:36

Анатолій Мирошниченко поділився своїми планами на 2013 рік

02.04.2013   08:13Агенцiя

Духовне відродження, історична пам’ять та здорове суспільство лягли в основу програми дій Анатолія Мирошниченка на 2013 рік.

Анатолій Мирошниченко

Анатолій Мирошниченко

В планах депутата добудувати церков, відновити та встановити нові пам’ятники, розширити географію обласної програми започаткованої фондом “Благовіст” “Нова лікарня” та тримати руку на пульсі нагальних проблем регіону.

З такими тезами звернувся під час сесії Прилуцької міської ради Анатолій Мирошниченко до депутатів. А розпочав свій виступ він з привітань Юрія Коптєва, людини, яка отримала всеукраїнське визнання і отримала відзнаку “Людина року” в номінації “Меценат року”. “Це непересічна подія для області. Він не лише вніс своє ім’я в сучасну історію України, він записав туди Чернігівщину, як колиску видатних людей України” – відзначив Анатолій Мирошниченко.

Ми вирішили не переписувати увесь виступ депутата. Обмежимось лише основними тезами, які лягли в плані дій Анатолія Костянтиновича Мирошниченка на 2013 рік.

– Здача в експлуатацію Храма Божої Матері в м. Прилуки.

– Встановлення скульптури Божої Матері. (довідка. Узгоджено з ігуменею Густинського монастиря матушкою Вірою)

– Продовження реалізації програми “Нова лікарня”, започаткованої фондом “Благовіст”. Розширення програми на сусідні райони.

– Створення Алеї пам’яті героїв, чиє життя пов’язане з Прилуччиною (Довідка.В квітні місяці депутат ініціює проведення круглого столу з цього питання із залученням міської влади, скульптора, родичів та близьких героїв, всіх небайдужих мешканців).

– виготовлення та встановлення до 70-річчя визволення України пам’ятника герою Радянського союзу Зіньковичу Митрофану Івановичу. (довідка. В лютому місяці Анатолій Мирошниченко пообіцяв встановлення пам’ятника. На сьогодні пам’ятник готовий. Час і дата встановлення визначається).

– Відновлення пам’ятника відомому кобзарю Вересаю, який стоїть на повороті до села Сокиринці.

– Підтримка Всеукраїнського конкурсу кобзарів (Довідка. Повернення конкурсу з Батурина до Срібнянського району).

Ми і надалі інформуватимемо наших читачів про реалізації планів Анатолія Мирошниченка, адже вони тісно пов’язані з Чернігівщиною. Гасло, яке завжди не втомлюється повторювати депутат – “в єдності наша сила” втілюється в життя і має стати для кожного не просто словами, а путівником в діях.


Володимир Сердюк

www.myroshnychenko.com
www.blagovist.org

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.