Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:01:38

Директор Ніжинського інституту про Фаріон: Бог нам суддя

19.03.2013   17:43Агенцiя

Директор Ніжинського агротехнічного інституту Василь Лукач прокоментував висловлювання народного депутата Ірини Фаріон про те, що їй не дають зустрітися зі студентами цього вишу.

Василь Лукач

Василь Лукач

“Я з повагою ставився (до Ірини Фаріон –ред.)… Але коли людина зразу, не знаючи мене, назвала мене “холуєм” і так далі, що я можу далі говорити? Я думаю, що таким людям взагалі не місце в Україні. Стосовно цього я вам скажу так: Бог нам всім суддя”, – зазначив Василь Лукач в коментарі для ZAXID.NET 18 березня.

Також директор Нижінського агротехнічного інституту повідомив, що, за його інформацією, зустрічі зі студентами в Ірини Фаріон сьогодні немає.

“Як переважно робиться? Телефонує помічник депутата і ми домовляємося про таку зустріч. Чесно кажучи, я йому казав, що не на часі сьогодні така зустріч. “В неї іншого часу немає”… Ну, скажіть, будь ласка, що мені робити?”, – зазначив Василь Лукач.

Також Василь Лукач став на захист ректора Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя Олександра Бойка, якого також розкритикувала Ірина Фаріон. За його словами, для того, щоб побачити позицію Олександра Бойка, достатньо переглянути підручник з історії України, який той написав. “Подивіться і скажіть, чи заслуговує він на такі слова”, – наголосив директор агротехнічного інституту.

Резюмуючи, Василь Лукач запевнив, що матиме зустріч зі своїми студентами внаслідок цієї ситуації. “Як громада вирішить, так я і вчиню. Ви зрозуміли, про що я”, – зазначив директор.

Нагадаємо, що під час віче у Львові 16 березня народний депутат від ВО “Свобода” Ірина Фаріон заявила, що їй відмовили в зустрічах зі студентами двох вишів Ніжина. При цьому “свободівка” назвали керівників цих навчальних закладів, Олександра Бойка та Василя Лукача, “холуями”.


http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?direktor_nizhinskogo_institutu_pro_farion_bog_nam_suddya&objectId=1280524

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.