Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:14:22

“З нами Господь, а не вила…” Каже А.Дробот і кличе О.Ляшка у ринг…

18.03.2013   12:13Агенцiя

Щойно прочитав в інтернет-виданнях “листа” нібито написаного мною на адресу Президента України В.Ф. Януковича. Хочу відразу сказати, що жодних звернень до Президента я не писав, хоча справді сьогодні є всі підстави зробити таке звернення, бо душа кричить зробити це.

Прикро і болісно мені дивитися на деяких горе-піарників депутатів, які вважають, що можна безкарно робити піар на чужому горі, використовуючи його для задоволення своїх меркантильних цілей. Тільки безбожники з вилами можуть сподіватися, що це їм зійде з рук. Хочу запевнити їх, що якщо люди сьогодні цього і не бачать, то Господь все бачить і “кожному воздасться за дії його”.

Змусив мене взятися за перо той чорний піар, який навколо моєї особи (а краще сказати – навколо моєї посади) затіяв народний депутат Ляшко, який балотувався саме по виборчому округу, де я вже два роки працюю головою РДА.

Скажу відверто, якось у нас з ним не склалося з самого початку. Можливо далися взнаки його розкручені в інтернеті “романтичні” пристрасті (я – людина іншого покоління, і на жаль, деяких речей відверто не сприймаю), але сьогодні це протистояння переходить всі розумні межі. Коли вся робота депутата зводиться не до роботи на покращення життя і добробуту наших громадян, а до єдиної мети – пошуку можливих і неможливих способів дискредитації голови РДА Дробота.

Останнім часом здається, що у депутата Ляшка єдиним завданням перед його виборцями є не ремонт доріг, шкіл і т.д., а щотижнева прогулянка на 200 км. в один бік до міста Борзна на декількох джипах “Лексусах” (вартістю 1,5 млн. грн. кожен) із десятком “прикормлених” журналістів і двома десятками охоронців (година роботи кожного із яких – від 100 грн. і вище) лише для того, щоб “зняти” Дробота і поставити своїх прихвостнів, які робитимуть все, що їм накаже їхній “босс”. Звісно, що то було б краще, ніж незговірливий Дробот, який відразу відмовився бути у нього на побігеньках.

Адже, саме після цього почалися провокаційні виступи Ляшка із киданням мікрофонів на всіх культурних заходах, які організовувалися в районі, спроба 30.10.2012 року на сесії районної ради проголосувати за висловлення недовіри Дроботу. Але ж, люди все бачать, і на тому засіданні за ту пропозицію проголосував лише ставленик Ляшка, Хавило А.П.

На жаль, я не маю таки фінансових можливостей і не можу скупити цілу армію журналістів, піарщиків як цей депутат з вилами. І за весь час своєї роботи на різних посадах не зміг заробити собі на такі “Лексуси” та “Ренж Ровери” як у пана Ляшка, але люди у Борзні знають, скільки було зроблено у нашому районі не завдяки депутату з вилами, а завдяки послідовній, наполегливій та спільній роботі районної державної адміністрації, районної та міської рад.

Але ж, найстрашніше, як я вже казав на початку, це піар на чужому горі. Це мене бентежить найбільше. Саме це не можна просто так залишати, і саме за це Господь карає рано чи пізно таких як Ляшко.

Минулого понеділка у м. Борзна сталася страшна трагедія: колишній міліціонер С.Ярошенко по звірячому порізав бідну вагітну жінку Оксану Циганок. На жаль, дитину врятувати не вдалося, але ціною життя дитини жінка вижила, і я сподіваюся, що вона зможе свідчити у суді для того, щоб засадити цього перевертня у погонах на все життя.

Завдяки моєму особистому вчасному зверненню до глави Чернігівської ОДА Хоменка В.М. вдалося оперативно задіяти спецзагін “Беркут”, який вже за лічені години зміг затримати С.Ярошенка в с. Адамівка і посадити його за грати, де він очікує свого покарання. У цьому зв‘язку хочу запевнити всіх, що я особисто зроблю все можливе, щоб цей покидьок отримав максимальне покарання.

Саму Оксану Циганок було вчасно доставлено до лікарні та прооперовано. Звернувшись до керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій району, вдалося зібрати понад 20 тис. гривень для її лікування. Саме ж лікування в Чернігівській лікарні перебуває на особистому контролі голови Чернігівської облдержадміністрації Хоменка В.М., під постійним наглядом професійних лікарів та проводиться безкоштовно для Оксани. Тоді як пан Ляшко, з‘їздивши до неї у лікарню на своїх “Лексусах” та зі зграєю своїх журналістів, де вдало пофотографувався, навряд чи надав хоча б половину тієї допомоги, яку вдалося зібрати нам.

Саме це я особисто і хотів сказати моїм землякам на мітингу минулої п’ятниці, який зібрав депутат Ляшко. На жаль, зібрав він цей мітинг не для того, щоб допомогти Оксані Циганок (до речі, на час проведення мітингу С.Ярошенко вже сидів за гратами), а для того, щоб ще раз попіаритися та використати цей момент для підписання наступної петиції про “зняття” Дробота і здійснити ще одну провокацію. А коли це йому не вдалося, то цей горе-депутат перейшов до особистих образ з вириванням мікрофону та, користуючись недоторканістю, чергового розпускання рук.

Слава Богу, я особисто не знаю ні Ярошенка ні його родичів. Знаю лише, що його було відновлено на міліцейській посаді у 2008 році, тоді коли міністром внутрішніх справ був пан Луценко, а головою районної ради у нас тут Хавило А.П.

Хочу наголосити, що я жодною чином не збираюся залишати цю справу незавершеною і доведу її до кінця. Що ж стосується пана Ляшка, то за приниження моєї честі і гідності я маю намір вже цього тижня подати до суду на цього депутата і буду боротися з такими як він у цивілізований спосіб – через суд. Хоча, якщо він справжній чоловік і позбавить себе депутатської недоторканості, то готовий вийти з ним навіть на ринг… Думаю, що жителі Борзни мене підтримують у цьому, бо з нами Господь, а не вила. І ми маємо працювати, а не розмахувати вилами, кидатися мікрофонами, штовхатися та кричати і вигадувати усілякі небилиці.


Анатолій Дробот, голова Борзнянської райдержадміністрації

http://www.hvilya.com/news/z_nami_gospod_a_ne_vila_kazhe_a_drobot_i_kliche_o_ljashka_u_ring/2013-03-18-2050

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини