Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:31:49

Сергій Андрос провів першу зустріч з журналістами

15.03.2013   14:25

15 березня відбулась зустріч першого заступника Чернігівського міського голови Сергія Андроса з представниками засобів масової інформації.

Сергій Андрос провів першу зустріч з журналістами

Сергій Андрос провів першу зустріч з журналістами

Він повідомив, що у руслі вирішення стратегічних питань на посаді першого заступника міського голови під час бесід з міським головою Олександром Соколовим та колегами були намічені плани найближчої перспективи розвитку Чернігова.

Сергій Андрос впродовж свого першого робочого тижня провів низку зустрічей з керівниками структурних підрозділів міської ради та підприємств міста, перевізниками, підприємцями з метою порушення проблемних питань та визначення шляхів їх вирішення.

Перший заступник міського голови у загальних рисах прокоментував стан справ на сьогодні у підвідомчих сферах, зокрема, у галузі економіки, торгівлі, транспорту, надання адміністративних послуг та ознайомив зі своїм баченням вирішення першочергових завдань, налагодження позитивних зрушень та нових перспектив їх розвитку на найближчі декілька років.

 Серед порушених під час спілкування з журналістами питань окремі стосувались упорядкування вуличної торгівлі, оптимізації транспортної мережі міста при збереженні тролейбусного управління як основного виду соціального транспорту, поступового подолання збитковості комунальних підприємств, вирішення проблем із заборгованістю зарплатні на підприємствах міста та ін.

 Важливою складовою перспективного розвитку міста перший заступник міського голови вважає позитивну динаміку у сегменті будівельного ринку. Тож, на його думку, варто вивчити ситуацію з наданням земельних ділянок за останній час аби розглянути доцільність їх використання для майбутнього нашого міста.

 На запитання журналістів щодо виділення йому як першому заступнику міського голови службового авто, Сергій Андрос зазначив, що користуватиметься своїм автомобілем за власний рахунок, про що повідомив міського голову Олександра Соколова.

 Перший заступник міського голови запевнив присутніх, що має велику активність і готовність, використовуючи багатий власний досвід як в економічній сфері, так і в політичній діяльності у статусі народного депутата, працювати на консолідацію, спираючись на громаду міста.

 Основним принципом своєї діяльності на новій посаді у виконавчій владі С. Андрос вважає:  «Влада для людей, влада у відкритому діалозі!»

Останні новини Чернігівщини

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.