Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:40:55

Сергій Андрос провів першу зустріч з журналістами

15.03.2013   14:25

15 березня відбулась зустріч першого заступника Чернігівського міського голови Сергія Андроса з представниками засобів масової інформації.

Сергій Андрос провів першу зустріч з журналістами

Сергій Андрос провів першу зустріч з журналістами

Він повідомив, що у руслі вирішення стратегічних питань на посаді першого заступника міського голови під час бесід з міським головою Олександром Соколовим та колегами були намічені плани найближчої перспективи розвитку Чернігова.

Сергій Андрос впродовж свого першого робочого тижня провів низку зустрічей з керівниками структурних підрозділів міської ради та підприємств міста, перевізниками, підприємцями з метою порушення проблемних питань та визначення шляхів їх вирішення.

Перший заступник міського голови у загальних рисах прокоментував стан справ на сьогодні у підвідомчих сферах, зокрема, у галузі економіки, торгівлі, транспорту, надання адміністративних послуг та ознайомив зі своїм баченням вирішення першочергових завдань, налагодження позитивних зрушень та нових перспектив їх розвитку на найближчі декілька років.

 Серед порушених під час спілкування з журналістами питань окремі стосувались упорядкування вуличної торгівлі, оптимізації транспортної мережі міста при збереженні тролейбусного управління як основного виду соціального транспорту, поступового подолання збитковості комунальних підприємств, вирішення проблем із заборгованістю зарплатні на підприємствах міста та ін.

 Важливою складовою перспективного розвитку міста перший заступник міського голови вважає позитивну динаміку у сегменті будівельного ринку. Тож, на його думку, варто вивчити ситуацію з наданням земельних ділянок за останній час аби розглянути доцільність їх використання для майбутнього нашого міста.

 На запитання журналістів щодо виділення йому як першому заступнику міського голови службового авто, Сергій Андрос зазначив, що користуватиметься своїм автомобілем за власний рахунок, про що повідомив міського голову Олександра Соколова.

 Перший заступник міського голови запевнив присутніх, що має велику активність і готовність, використовуючи багатий власний досвід як в економічній сфері, так і в політичній діяльності у статусі народного депутата, працювати на консолідацію, спираючись на громаду міста.

 Основним принципом своєї діяльності на новій посаді у виконавчій владі С. Андрос вважає:  «Влада для людей, влада у відкритому діалозі!»

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини