Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:19:04

Про збереження автомобільних доріг загального користування області у весняний період 2013 року

25.02.2013   16:21Агенцiя

З метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань та деформацій при перезволоженні земляного полотна в період весняного відтаювання ґрунтів, відповідно до ст.ст 5 та 6 Закону України “Про дорожній рух”, ст.12 Закону України “Про автомобільні дороги” та Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879 головою облдержадміністрації Володимиром Хоменком підписано розпорядження від 15 лютого 2013 № 49 “Про збереження автомобільних доріг загального користування області у весняний період 2013 року”.

Доручається:

1. Службі автомобільних доріг у Чернігівській області спільно з дочірнім підприємством “Чернігівський облавтодор”, Управлінням ДАІ Управління МВС України в Чернігівській області та Управлінням Укртрансінспекції у Чернігівській області доручено:

1.1. Впровадити у березні – квітні 2013 року обмеження руху на дорогах загального користування області транспортних засобів, вагові параметри та осьові навантаження яких перевищують допустимі для несприятливих дорожньо-кліматичних умов.

1.2. Маршрути, на яких вводяться обмеження, допустимі вагові параметри та осьові навантаження, терміни дії обмежень визначити за результатами натурних обстежень, інженерно-економічних обгрунтувань, в залежності від погодних умов та стану покриття автомобільних доріг.

Забезпечити постійне інформування учасників дорожнього руху про введені тимчасові обмеження через засоби масової інформації.

1.3. З метою забезпечення життєдіяльності населення та стабільної роботи господарського комплексу області у період підготовки і проведення посівної кампанії, обмеження руху, що вводяться, не повинні стосуватись:

– пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій;

– транспорту із загальною фактичною масою до 12 тонн, задіяного на перевезеннях сільгосппродукції (тварин, молокопродуктів, кормів, посівного матеріалу, міндобрив, борошна та інших продуктів харчування), вугілля, дров, торфобрикету, зрідженого газу, паливно-мастильних матеріалів, сільгосптехніки, запчастин;

– транспортних засобів дорожніх організацій Укравтодору, а також підприємств, що виконують роботи за ордерами Служби автомобільних доріг в області, погодженими з Державтоінспекцією.

2. Дочірньому підприємству “Чернігівський облавтодор” встановити, відповідно до погодженої в установленому порядку схеми, дорожні знаки та інформаційні панно, що обмежують рух автомобільними дорогами транспортних засобів, загальна маса яких перевищує встановлені обмеження.

3. Управлінню Державної автомобільної інспекції Управління Міністерства внутрішніх справ України в області встановити дієвий контроль за рухом транспортних засобів з метою збереження доріг у період введених обмежень.

4. Управлінню Укртрансінспекції у Чернігівській області, дочірньому підприємству “Чернігівський облавтодор” спільно з УДАІ УМВС України в області забезпечити максимальне використання можливостей пересувного вагового комплексу при здійсненні контролю за рухом транспорту під час дії обмежень.

5. Районним державним адміністраціям запровадити необхідні заходи щодо контролю за тимчасовим обмеженням руху на територіях районів для збереження мережі доріг (державного майна).

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини