Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 05:26:42

Поліський фонд "оголосив у розшук" медійників з районів

23.02.2013   08:26Агенцiя

Представники аналітичного центру "Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень" провели прес-конференцію "Аналітична журналістика та нові медіа: нові можливості для регіональних ЗМІ" 22 лютого в Експертному клубі "Чиста політика". Захід відбувся у рамках нового проекту "Підтримка аналітичної журналістики для підвищення відповідальності народних депутатів".

Під час заходу Президент Поліського фонду Геннадій Максак озвучив окремі аспекти проектної діяльності. Так, упродовж проектного періоду (лютий 2013 року - січень 2014 року) у Чернігові буде проведено три дводенні тренінги для представників районних та міських засобів інформації (у червні, серпні та жовтні 2013 року відповідно). "Блогінг та соціальні мережі: практичне застосування в журналістиці", "Аналітична журналістика", "Аналіз соціально-економічної та суспільно-політичної ситуації в регіоні через призму передвиборчих програм" - знання та навики з цих тем зможуть вдосконалити представники районних та міських медіа.

"Планується, що по закінченню тренінгового курсу учасники продукуватимуть аналітичні матеріали стосовно виконання передвиборчих обіцянок народними депутатами, що пройшли до парламенту VІІ скликання за результатами виборів 2012 року у мажоритарних округах Чернігівської області, - зазначив Геннадій Максак. - Для участі в навчальній програмі планується відібрати 12 журналістів (по 2 представники з кожного одномандатного мажоритарного округу, які були визначені ЦВК під час виборчої кампанії 2012 року)".

Слід зазначити, що згадані інформаційні продукти, починаючи із вересня 2013 року, будуть публікуватися на веб-сайті "ПОЛІС". Він буде реструктуризований відповідно до завдань та цілей проектної діяльності.

В цілому, метою проекту є розвиток навичок у представників ЗМІ Чернігівської області у сфері аналітичної журналістики та нових медіа шляхом їх залучення до процесу аналізу соціально-економічного розвитку регіону для підвищення відповідальності народних депутатів від Чернігівщини.

Необхідно зазначити, що набір представників районних та міських медіа для участі у проекті здійснюватиметься на конкурсній основі за принципом рівномірного територіального охоплення шести одномандатних мажоритарних виборчих округів Чернігівської області.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити аплікаційну форму в режимі онлайн.

Необхідне посилання:
https://docs.google.com/forms/d/1EJaEzjt8PjHbwBYFJ5rm0om7Ud2iOQgOIcf8Io5Cvj4/viewform
 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.