Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 10:38:14

На засіданні постійної комісії розглянуто питання управління комунальним майном

09.02.2013   09:29

7 лютого заступник голови обласної ради Валентин Мельничук взяв участь в засіданні постійної комісії обласної ради з питань управління та розпорядження об’єктами комунальної власності, яке провів її секретар Максим Городній.

Відповідно до запланованого порядку денного на ньому було розглянуто низку питань щодо встановлення зменшеного розміру орендної плати за оренду приміщень у будівлях комунальної власності області. Зокрема за рішенням депутатів запропоновано затвердити на черговій сесії обласної ради знижений розмір орендної плати для державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» і комунального підприємства «Готельно-туристичний комплекс «Придеснянський» Чернігівської обласної ради. Безпосередньо на засіданні комісії встановлено знижений розмір орендної плати для обласного військового комісаріату та Господарського суду Чернігівської області.

Також комісія затвердила графік проведення звітів керівників комунальних підприємств Чернігівської обласної ради за 2012 рік і перспективи розвитку в подальшому та надала дозвіл Краснохутірській загальноосвітній школі – інтернату І-ІІІ ст. на списання основних засобів.

В роботі комісії взяли участь: Володимир Сидоренко – начальник управління комунального майна обласної ради, Віктор Мащенко – директор комунального підприємства «Готельно-туристичний комплекс «Придеснянський» Чернігівської обласної ради, Костянтин Нікулін – військовий комісар обласного військового комісаріату, Микола Фесюра – заступник голови Господарського суду Чернігівської області.

За результатами робочого засідання з усіх запланованих питань прийняті відповідні протокольні рішення та рекомендації.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини