Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:45:24

Чернігівська міська рада затвердила План роботи на 2013 рік

01.02.2013   09:34

Після затвердження порядку денного 29-ї сесії Чернігівської міської ради 6 скликання міський голова Олександр Соколов оголосив повідомлення депутатської фракції від Політичної партії “УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка” про обрання Тарасовця Юрія Миколайовича головою фракції.

Крім того, за ініціативи 29 депутатів міської ради до розгляду внесено 2 додаткові питання, зокрема: “Про створення тимчасової контрольної комісії Чернігівської міської ради” та “Про встановлення електронної системи голосування в Чернігівській міській раді”.

Депутати схвалили створення Тимчасової контрольної комісії із забезпечення та ефективного використання комунального майна територіальної громади міста Чернігова у складі: Гармаша П.М., Лебідя В.В., Мельника О.Г., Солдатова В.В., Шкурата О.В., Ковалева О.О., Сехіна В.О., Іванова К.В., Євтушенка Ю.В. Головою ТКК обрано Мельника О.Г. Протягом трьох місяців комісія має подати на розгляд міської ради звіт та пропозиції за результатами своєї роботи стосовно доцільності списання об’єктів комунального майна по вул. Любецька, 26, які знаходяться на балансі КП “Чернігівбудінвест”.

Міська рада також доручила виконавчому комітету придбати та встановити електронну систему голосування в залі пленарних засідань міської ради до 15 квітня.

За пропозицією ряду депутатів до Плану роботи міської ради на 2013 рік внесено заслуховування звітів міського голови та його заступників про діяльність виконкому міської ради за підсумками звітного періоду.

Відповідно до звернень депутатів міська рада вирішила затвердити Програму забезпечення діяльності депутатів Чернігівської міської ради на 2013 рік, яка, на їх думку, надасть змогу кожному депутату підвищити ефективність депутатської діяльності для фінансування заходів, які не були передбачені під час складання бюджету. На це з міського бюджету спрямовується 2500 тис. грн., зокрема:

за загальним фондом міського бюджету 500 тис. грн., із розрахунку 10 тис. грн. на кожного депутата міської ради на здійснення видатків споживання, у тому числі на надання матеріальної допомоги громадянам міста, які опинилися у скрутному становищі, вирішення нагальних потреб бюджетних установ, які фінансуються з міського бюджету, фінансову допомогу комунальним підприємствам та інше, що не суперечить чинному законодавству;

за спеціальним фондом (бюджетом розвитку міста) – 2 млн. грн., із розрахунку 40 тис. грн. на кожного депутата міської ради, на здійснення видатків розвитку, у тому числі на будівництво, реконструкцію, капітальні ремонти, капітальні вкладення, внески у статутні капітали підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Чернігова та інше, що не суперечить чинному законодавству.
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини