Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 10:21:13

Вихованці Березнянського навчально-реабілітаційного центру відтепер мають власний транспорт.

06.01.2024   14:19Агенцiя

Незважаючи на воєнний стан в Україні, спричинений збройною агресією російської федерації та несприятливі погодні умови, небайдужі люди продовжують дарувати радість вихованцям КЗ «Березнянський НРЦ».

Заклад давно потребував автомобіля, яким можна було б здійснювати перевіз дітей на медичні комісії, медичні обстеження, консультації, оздоровлення та реабілітацію. І ось, морозного і сніжного дня початку 2024 року, мрія здійснилась! Громадська Організація «Фундація допомоги захисникам LesiaUA» подарували мікроавтобус «MERCEDES BENZ 413». Дитячій радості не було меж. Вони вже мріють про те, щоб якнайшвидше закінчилась війна, наша країна перемогла і можна було безперешкодно і безпечно їздити на екскурсії та продовжувати пізнавати історію рідного краю.

Працівники закладу з нетерпінням чекають повернення після зимових канікул своїх вихованців в Центр, щоб побачити в дитячих оченятах вогники надії і віри в те, що про них піклуються, а отже ніякий ворог для нас не страшний!

Народна мудрість говорить про те, що зроблене для дітей добро приносить повагу і шану тому, хто це робить, а добре ім’я – це найбільше багатство і хто добро творить, тому Бог відплатить.

Чудово розуміємо, які непрості часи сьогодні всі переживають, але так хочеться вірити в те, що все зміниться. І діти, яким будувати нашу державу, оцінять те добро, яке для них зробили і будуть його примножувати.

Управління освіти і науки Чернігівської ОДА

Останні новини Чернігівщини

Заміна вікон, ремонт харчоблоків та укриттів – проєкти, що реалізуються у дитсадках і школах Чернігова 10:09

Про роботу закладів освіти Чернігова й реалізацію проєктів щодо їх відновлення доповідав начальник міського профільного управління Василь Білогура на розширеній нараді в міській раді 30 квітня.

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»: в Корюківському районі боролись за першість з баскетболу 10:01

На Чернігівщині триває третій (районний) етап ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Його переможці змагатимуться на обласному рівні.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:58

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 7 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа загинула та 1 особа постраждала.

2 травня: цей день в Україні і світі

2 травня: цей день в Україні і світі 09:48

ДЕНЬ 799 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 799 RUSSIAN AGRESSION

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини