Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 03:34:04

U-LEAD запрошує до участі у новій навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. Адміністративна процедура»

22.11.2023   08:16Агенцiя

16 січня 2024 року стартує нова ініціатива від U-LEAD, покликана допомогти сотні посадових осіб місцевого самоврядування поглибити розуміння Закону України «Про адміністративну процедуру», а також сформувати їхні навички та уміння.

Що це?

«Кроки для спеціалістів. Адміністративна процедура» – це комплексна навчальна програма, покликана поглибити розуміння цілей і змісту Закону України «Про адміністративну процедуру», сформувати уміння і навички, необхідні для застосування адміністративної процедури в діяльності органів місцевого самоврядування.

Про що?

Про особливості впровадження Закону України «Про адміністративну процедуру» та його вплив на подальшу діяльність представницьких й виконавчих органів місцевого самоврядування, розвиток професійної компетентності для прийняття й виконання адміністративних актів, а також ефективного вирішення адміністративних справ.

Для кого?

Для 100 посадових осіб місцевого самоврядування (секретарі місцевих рад; заступники сільського, селищного, міського голови; керуючі справами виконавчих комітетів сільської, селищної, міської рад; інші посадові особи місцевого самоврядування, до повноважень яких належать підготовка та розгляд адміністративних справ та прийняття адміністративних актів) – представників громад із населенням до 50 тис., обраних шляхом відкритого відбору. До участі буде відібрано одного представника від громади.

Тривалість – 10 тижнів, початок 16 січня 2024 року.

За результатами успішного пройденого навчання учасники отримають сертифікати.

Як зареєструватися?

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 8 грудня 2023 року, в темі повідомлення вказавши «Адмінпроцедура_Прізвище учасника_Область» у форматі MS Excel.

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на Промо-заході, що відбудеться 1 грудня 2023 року о 10:00, взяти участь у якому можна за цим посиланням: ТУТ

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини