Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 23:55:08

Другий GoGlobal Catch-up Camp розпочато!

08.11.2023   11:25Агенцiя

Понад 100 дітей з прикордоння Чернігівської та Сумської областей прибули на місце призначення - на GoGlobal Catch-up Camp.

Завдяки програмі Catch-Up Camp від освітньої фундації GoGlobal старшокласники зможуть провести два тижні цікаво та з користю. Для учнів розробили програму та активності, на яких вони допоможуть надолужити освітні втрати. Зокрема у кемпі молодь зможе покращити свої знання з математики, англійської та української. А ще покращать свої лідерські навички, вміння працювати у команді та здобудуть інші soft-skills!

Цей кемп - другий спільний проєкт Управління освіти і науки Чернігівської ОДА з GoGlobal та частина великої програми з надолуження освітніх втрат «Хочу знати!»!

Начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика говорить, що важливо, аби діти, які знаходились на окупованій території, мали можливість надолужити втрачене, активно проводити свій вільний час та поговорити з психологами задля збереження психологічного здоров’я. Вдячні освітній фундації GoGlobal за співпрацю з освітянами по різним напрямкам, зокрема, за надану дітям можливість покращити свій ментальний стан та свої знання!

Раніше у рамках програми Catch-Up Camp від освітньої фундації GoGlobal учні 10-11 класів із 40-км прикордонної зони Чернігівщини стали учасниками одного з кемпів. Для учнів була розроблена програма та активності, на яких вони надолужували освітні втрати. Зокрема, покращували свої знання української та англійської мов, а також математики!

 

Управління освіти і науки Чернігівської ОДА

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини