Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 20:09:31

На Чернігівщині стартував Всеукраїнський проєкт з проведення спортивних та спортивно-масових заходів «Пліч-о-пліч»

04.10.2023   15:36Агенцiя

З метою належного виконання ініціативи Президента України Володимира Зеленського щодо популяризації спорту серед здобувачів освіти в Україні розроблено План проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів і студентів у 2023/2024 навчальному році «Пліч-о-пліч».

На Чернігівщині реалізація проєкту розпочалась 02 жовтня 2023 року Всеукраїнським фізкультурно-оздоровчим заходом серед учнів та учениць «ChallengeFest», приуроченого до Дня працівника освіти.

Центральною локацією заходу у регіоні стала Ніжинська загальноосвітня  школа І-ІІІ ступенів № 15, у межах якого проведено рухливі активності, показові виступи спортсменів з видів спорту і змагання з  «CoolGames».

Усіх учасників нагороджено грамотами і медалями Чернігівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Відмічено кращих спортсменів школи, а саме: переможця перших Європейських ігор з єдиноборств в Белграді (Сербія) Нікіту Киреєва і срібного призера цих змагань Матвія Турчина.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту учнівської молоді та з нагоди Дня працівника освіти Грамотою Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації  нагороджено вчителя фізичної культури Василя Киселя.

 

Управління освіти і науки облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини