Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:20:13

Молодь Добрянської громади згуртувалась у вирішенні питань дозвілля

01.09.2022   13:35Агенцiя

Молодь Добрянської громади успішно втілила 2 ініціативи в рамках конкурсу міні-грантів ГО «Центр Доброчин» за підтримки Європейського фонду за демократію.

Метою конкурсу є підтримка креативної діяльності активної молоді пілотних громад Чернігівської області у реалізації їх ініціатив для впливу на розвиток своєї громади, а також мотивація молоді свідомо брати участь у житті громад.

У літній час в затишне селище Добрянка з’їжджається велика кількість молоді. Але, на жаль, місце для організованого відпочинку відсутнє. Тому актив Молодіжної ради запропонував створити місце для відпочинку на задньому дворику Добрянського молодіжного центру для молоді. В подальшому це місце можливо використовувати як платформу для проведення різноманітних заходів. На дворику вже була створена альпійська гірка та насаджені квіти, але цього недостатньо для комфорту та відпочинку для молоді. Адже молоді потрібен простір для відпочинку, зустрічей, спілкування та обміну досвідом. Так в зимовий період молодь гуртується та проводить свій вільний час в молодіжному центрі, але коли на вулиці тепло, то хочеться створити простір на відкритому повітрі.

В першу чергу молодь намалювала патріотичний арт, який тепер пробуджує любов до Батьківщини, особливо в такий непростий для всіх час. Потім облаштувала територію, закупивши та поставивши дерев’яні лавки і гойдалку. В подальшому це місце буде використовувати як літній кінотеатр. Як зазначили молоді активісти: «Цією діяльністю ми згуртували молодь для подальших дій в реалізації задуму. Нам дуже подобається реалізовані проекти -  є місце для відпочинку, патріотичний арт-мурал, сподіваємось, що і далі наша діяльність буде знаходити підтримку. Хочеться сказати дякуємо усім хто допоміг нам з реалізацією цієї затишної галявини."

Діяльність проходить в рамках проекту Центру Доброчин «Розширення можливостей залучення молоді в Чернігівській області», що виконується за фінансової підтримки Європейського фонду за демократію.

Центр Доброчин

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини