Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:54:14

Всі підрозділи поліції Чернігівщини долучилися до привітань дітей з Днем Святого Миколая

18.12.2021   17:43Агенцiя

Упродовж року поліцейські Чернігівщини оточують додатковою увагою та піклуванням сиріт та дітей з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах.

З нагоди свята поліцейські радують дітлахів подарунками, солодощами та атмосферою дива.

Марафон добрих справ розпочав начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський. Він завітав до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що в селі Хмільниця Чернігівського району.

– Напередодні найочікуванішого дитячого свята ми приїхали, аби привітати вас з Днем Святого Миколая. Ми з моїми колегами опікуємося і переживаємо за кожну дитину, її долю.  Тому, щоб охопити увагою абсолютно всіх дітей, які цього потребують, вирішили почати вітати вас заздалегідь. День Святого Миколая – особливе свято. Воно сповнене доброти, тепла, любові, очікування справжнього дива та здійснення найзаповітніших мрій. Я щиро бажаю, аби всі ваші великі та маленькі мрії збувалися. Зростайте здоровими, добрими і уважними до ближнього, тягніться до знань. Нехай Святий Миколай освятить вас найкращими людськими чеснотами і благословить на добрі справи! – звернувся до дітлахів Володимир Нідзельський.

Керівник поліції Чернігівщини поспілкувався з кожною дитиною та вручив їй подарунок. Окремо, від імені усіх поліцейських, Володимир Нідзельський подарував закладу професійний тістозамішувач – аби підопічні Центру могли щодня ласувати свіжою випічкою.

До привітань також долучилися керівники та співробітники територіальних відділів та відділень, ювенальні поліцейські. За участі та підтримки профспілки поліцейських Чернігівщини вони вручили дітям подарунки, іграшки та солодощі.

Так, ювенальні поліцейські Чернігівського районного управління поліції завітали до Березнянського навчально-реабілітаційного центру та вручили вихованцям новенькі велосипеди, які передала небайдужа благодійниця. До підшефних інтернатів, навчальних закладів, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей з подарунками завітали поліцейські Ніжинського, Прилуцького, Новгород-Сіверського та Корюківського відділів поліції.

Поліцейські Талалаївщини не оминули увагою й дітей правоохоронців, що загинули під час виконання службових обов’язків.

Попереду – Новорічні та Різдвяні свята, отже на дітлахів чекає ще багато приємних вражень та подарунків.



Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини