Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:28:27

Проєкт "Я –Медіа" набирає обертів: підсумки жовтня

04.11.2021   08:51Агенцiя

На Чернігівщині триває реалізація правозахисної програми «Я – Медіа», основною метою якої є активізація молодих лідерів громад та підвищення їх впливу на суспільні процеси шляхом використання сучасних медіа.

Жовтень  залишив незабутні спогади в учасників проєкту "Я – Медіа". Розпочалася активна фаза проведення блог-кафе -  сучасного комунікаційного формату, що сприяє отриманню нових знань у цікавій інтерактивній формі, розвитку і критичного мислення, вміння працювати  в команді, а також дозволяє обмінятися думками, завести нові знайомства і отримати творче натхнення   на написання нових блогів.  У жовтні відбулися два блог-кафе.

12 жовтня відбулося  Блог-кафе №1 «Формуванню молодіжного правозахисного контенту в соціальних мережах та блогосфері» (модератор – кандидатка економічних наук  Алла Холодницька). Під час заходу учасники змогли більше дізнатися про те, як зробити свій блог цікавим, унікальним та впливовим, а також попрактикуватися у написанні власних блог-постів.
 
20 жовтня у м. Чернігові відбулося друге блог-кафе “Профілактика емоційного вигорання громадських активістів” в рамках проєкту “Я-Медіа” (модератор – кандидат педагогічних наук, фасілітатор, членкиня ГО “Чернігів Європейський” Тетяна Децюк). Під час зустрічі молоді лідери громад Чернігівщини змогли більше взнати про основні причини емоційного вигорання в епоху цифрової трансформації та під впливом глобальної пандемії, а саме головне – оволодіти ефективними прийомами, що дозволяють вчасно діагностувати симптоми перевтоми та зняти зайве емоційне напруження. Зворотній зв’язок від учасників блог-кафе свідчить про корисність апробованих на практиці методик відновлення та релаксації на фізичному та емоційному рівнях. Саме такий превентивний підхід дозволяє лідерам громад вчасно перезавантажуватися і мати більший ресурс сил для активної та ефективної діяльності в епоху швидких змін. Крім того, учасники блог-кафе обговорили можливу тематику постів щодо попередження прокрастинації, соціальної апатії та професійного вигорання в сучасному цифровому світі.
 
Заходи жовтня були цікавими, актуальними та корисними для майбутніх молодих блогерів, а досвідчені тренерки Алла Холодницька та Тетяна Децюк зуміли створити потужний нетворкінг, невимушену та  непоторну атмосферу живого спілкування.
Ще три наступні блог-кафе заплановані до кінця 2021 року і будуть не менш цікавими. Слідкуйте за анонсами, долучайтесь до проєкту й формуйте разом з нами корисні сучасні  медійні навички та лідерські якості.  
Познайомитися з тематичними блогами, створеними відео та постами учасників проєкту можна  у відкритій групі проєкту «Я-Медіа» за покликанням: https://www.facebook.com/groups/project.i.am.media/, а також на чернігівській блогосфері: https://blog.stu.cn.ua/category/ja_media/.

Проєкт реалізується НУ “Чернігівська політехніка” у співпраці з ГО “Фундація прав людини” та Університету м. Тарту (Естонія). Проєкт фінансується коштами Міністерства закордонних справ Естонської Республіки.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини