Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 01:16:21

«Мобільна майстерня «Plastic Fantastic»».

20.09.2021   17:14Агенцiя

В планах організаторів проєкту долучити до сортування пластикових відходів дітей міста Чернігова та їх батьків.

Вже зовсім скоро в 30 дитячих садочках та 20 школах міста з‘являться спеціальні дизайнерські бокси для збору пластику. Обслуговувати школи і забирати пластикові відходи буде вантажний електричний велосипед майстерні «Plastic Fantastic». Біля кожного боксу будуть розміщені інформаційні плакати про правила збору та сортування.
Окрім цього, ГО «Еко Місто Чернігів» готує сюрпризи маленьких та юних помічників. Кожен дитячий садок, що бере участь у проєкті, отримає крафтові іграшки, які будуть виготовлені за допомогою обладнання майстерні «Plastic Fantastic» та крапельки магії із зібраного разом пластику.
В свою чергу, до шкіл завітає мобільна майстерня ресайклінгу. Тому, учні зможуть не тільки побачити на власні очі переробку пластику, а й самостійно виготовити з нього цікаві й корисні речі.
Отже, збирайте пластикові кришечки і флакончики із маркуванням HDPE 2, вони наразі найцінніші для майстерні «Plastic Fantastic».
Приносити чистий і сухий пластик можна і до сортувальної станції #supersorters, вона знаходиться поруч із майстернею, за адресою вул. Генерала Бєлова, 4 і працює в суботу та неділю з 11 до 17.

Ця публікація  підготовлена у межах проєкту «Мобільна майстерня «Plastic Fantastic»», що реалізується ГО «Еко Місто Чернігів» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
 

Команда ГО "Еко Місто Чернігів"

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини