Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:24:51

Оголошено наказ про призначення на посаду ректора Академії Державної пенітенціарної служби

08.04.2021   08:09Агенцiя

7 квітня, заступник Міністра юстиції Віталій Василик, під час зборів трудового колективу, що відбувались в онлайн-форматі, оголосив наказ Міністерства юстиції України від 06.04.2021 № 684/К про призначення на посаду ректора Академії Державної пенітенціарної служби доктора педагогічних наук, професора полковника внутрішньої служби Олексія Тогочинського строком на п’ять років, обраного за результатами виборів відповідно до статті 42 Закону України «Про вищу освіту».

Віталій Василик зазначив, що попереду відповідальний рік стосовно розширення Академії і побажав правильного спрямування зусиль та талантів, наснаги та віри один в одного.

«Хочу вас завірити, що ваш вибір та рішення в частині обрання собі керівника абсолютно було розділено керівництвом Міністерства юстиції України. Це визнання вашої спільної роботи, тому що в наших спільних діалогах з ректором він зазначає, що без вас, без колективу, проректорів, завідувачів кафедр, він би не зміг пройти той шлях, який є. Але, звісно, заклад ще молодий і завдань та викликів перед ним стоїть багато.

Ще раз хочу нагадати вам про те, що я особисто чекаю від вас пропозиції, як надалі організовувати і розвивати освіту в нашій системі. Я і Державний секретар робимо все можливе, щоб ви працювали у спокої й стабільно, щоб були створені комфортні умови, але вони не мають бути тепличними», – наголосив заступник Міністра юстиції.

Олексій Тогочинський подякував колективу за високу довіру й зазначив, що саме разом пройшли досить нелегкий шлях, доказали право на існування у відомчій освіті як закладу вищої освіти, як організація, що здатна виконувати завдання, поставлені Мін’юстом та МОН.

Академія Державної пенітенціарної служби

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини