Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:36:58

AB InBev Efes Україна запустила "Академію Пивоваріння"

30.10.2020   11:57Агенцiя

Компанія AB InBev Efes Україна, підрозділ найбільшої пивоварної компанії у світі, запустила освітній проєкт «Академія Пивоваріння» для студентів, які мріють працювати в пивоварній індустрії, а також для внутрішніх співробітників компанії з метою підвищення їхньої професійної експертизи відповідно до світових стандартів.

Головний принцип Академії ― комбінований підхід ― баланс теорії та практики. Навчальна програма поєднує науково-технічні знання і практичні виробничі навички, що дозволяє задовольняти поточні та майбутні потреби пивоварної промисловості. Завдання проєкту ― надати студентам можливість ближче познайомитися з кожною стадією процесу пивоваріння, дізнатися про особливості роботи різних підрозділів, а найголовніше ― застосувати ці знання на практиці на сучасному високотехнологічному підприємстві.
Також в Академії передбачена спеціальна програма підвищення кваліфікації для співробітників, що вже працюють у компанії, яка дозволить їм отримати ширшу експертизу в виробничому циклі й ознайомитися з передовим міжнародним досвідом.

«Проєкт «Академія Пивоваріння» ― це інвестиції у майбутнє українського пивоваріння. Ми прагнемо розвивати пивну індустрію, тому дуже зацікавлені у співпраці з провідними профільними університетами по всій країні. Ми запустили цей освітній проєкт, щоб поділитися з майбутніми фахівцями та тими, хто вже зробив перші кроки в цьому напрямку, ключовими принципами й методологією пивоваріння, дати їм можливість поєднати поглиблену теорію з практичним досвідом і знаннями в масштабі великого підприємства, оснащеного найсучаснішим обладнанням, а також прищепити справжню любов до майстерності пивоваріння. Ми дуже сподіваємося, що наш проєкт «Академія Пивоваріння» дозволить залучити в галузь велику кількість талановитих молодих фахівців», ― зазначає Андрій Герінг, директор з виробництва AB InBev Efes.

Навчання в Академії стартувало 26 жовтня 2020 року в дистанційному форматі. Програма для студентів розрахована на 1 місяць і включає в себе лекції, тестування і тренінги. Інтенсивний курс розділений на тематичні модулі, що відповідають ключовим етапам виробництва ― сировина, варильний процес, бродіння і фільтрація. На кожному етапі на студентів чекають навчальні матеріали, що відповідають міжнародній освітній програмі, тренінги від експертів галузі, практичні заняття (case study), інтерактиви та дегустаційні сесії.
Протягом всього навчання студентів підтримуватиме менеджер проєкту. При успішному закінченні програми вони отримають сертифікат про проходження курсу й можливість пройти виробничу практику на одному з підприємств компанії.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини