Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:31:24

Про особливості відповідальності за вчинення корупційних та пов'язаних з корупцією правопорушень

23.10.2020   15:15Агенцiя

Йшлося під час навчання 23 жовтня за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації «Забезпечення ефективності та протидії проявам корупції на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування».

Захід організований Чернігівським Центром підвищення кваліфікації для працівників апаратів виконкомів рад об'єднаних територіальних громад, міст обласного значення, райдержадміністрацій, апарату, структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Навчання здійснювалося в режимі реального часу за допомогою комунікаційної системи 3СХ.

Під час вебінару учасники семінару обговорили історичний ракурс корупції та міжнародний досвід протидії їй та запобігання, отримали роз'яснення щодо причин сучасного рівня корупції в Україні та заходами системної боротьби з корупцією в Україні та світі. А також отримали пояснення стосовно того, як трактуються корупція та корупційні правопорушення в новому антикорупційному законодавстві України, які існують заходи для усунення причин та умов, що призводять до вчинення корупційних діянь та інших правопорушень, пов'язаних з корупцією.

Слухачі семінару отримали обґрунтовані відповіді на численні запитання.

Проводили семінар-навчання Вячеслав Пузирний – професор кафедри трудового права, адміністративного права та процесу Навчально-наукового інституту права та соціальних технологій Національного університету "Чернігівська політехніка", доктор юридичних наук та Іван Вересоцький – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини