Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:41:37

Особливості проходження державної служби

29.09.2020   17:36Агенцiя

обговорювали 29 вересня під час третього заняття за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Управління персоналом в органах державної виконавчої влади" в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації кадрів для начальників відділів (завідувачів секторів) управління персоналом структурних підрозділів обласної державної адміністрації, апарату районних державних адміністрацій, на яких покладено обов’язки щодо здійснення кадрової роботи.

Під час вебінару посадовці ознайомилися з питаннями, що стосувалися:
- визначення результатів оцінювання службової діяльності державних службовців у 2020 році: покроковий план дій;
- особливостей заповнення звіту КСДС «Звіт про кількісний склад державних службовців»;
- організації підвищення кваліфікації державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників тощо.
Навчання проводили представники управління по роботі з персоналом апарату обласної державної адміністрації: Марина Захарченко – заступник начальника управління по роботі з персоналом – начальник відділу проходження державної служби та Людмила Панасенко – начальник відділу кадрового менеджменту.

У ході навчання посадовці цікавились, чи впливатиме неотримання державним службовцем одного балу ЄКТС по підвищенню кваліфікації на щорічне оцінювання; який порядок надання державному службовцю відпустки на час участі у виборчому процесі; яка процедура тимчасового добору на державну службу на період карантину тощо
Навчання за цією програмою здійснювалося в режимі реального часу за допомогою комунікаційної системи 3СХ.

Усі учасники навчання отримають сертифікати про підвищення кваліфікації.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей