Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:37:40

2020 рік – ювілейний рік для юннатівського руху в Україні. ФОТОрепортаж

16.09.2020   10:17Агенцiя

Всеукраїнська ювілейна естафета "Стежками юннатівського руху", присвячена 95-річчю юннатівського руху в Україні.

Вже протягом 95 років багато поколінь природолюбів долучаються до охорони довкілля, збереження біологічного різноманіття, рослинного і тваринного світу, охорони та примноження природних багатств рідного краю.

З нагоди славетного ювілею Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді та обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Сумської обласної ради започатковано та розпочато 10 вересня 2020 року Всеукраїнську ювілейну естафету «Стежками юннатівського руху», присвячену 95-річчю юннатівського руху.

Чернігово-Сіверський край – колискаюннатівськогоруху, адже перший гуртоклюбителівприродибулоорганізованосаме на Чернігівщині, у Ковтунівській школі Прилуцького району.
12-14 вересня юні натуралісти нашоїо бласті прийняли естафетні атрибути та в рамках Всеукраїнської ювілейної естафети провели для здобувачів освіти майстер-класи, квести, засідання за «круглим столом», екологічні акції, конкурсно-пізнавальні та екскурсійні програми, обмін досвідом еколого-натуралістичної та природоохоронної роботи, зустрічі з ветеранами юннатівського руху.

14 вересня за участі начальника Управлінняосвіти і науки Чернігівської облдержадміністрації Миколи Конопацького, ветеранів юннатівського руху, педагогів, вихованців комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів», переможців Всеукраїнських еколого-натуралістичних конкурсів та акцій відбулось підведення підсумків проведення Всеукраїнської ювілейної естафети «Стежками юннатівського руху» на Чернігівщині, заповнення сторінки у естафетній книзі, написання вітання учасникам юннатівського руху України з нагоди 95-річчя. У ході заходу Микола Конопацький побажав учасникам естафети яскравих вражень, успіхів, натхнення, наполегливості у досягненні творчих задумів.

Завершилось дійство флешмобом вихованців комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» «Юннатія» та передачею естафетних атрибутів юннатам Київщини.

Фоторепортаж Віктора Кошмала

Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини