Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:58:25

Електрозварник ручного зварювання може заробляти по 15 тисяч гривень

15.08.2020   11:15Агенцiя

Протягом січня-серпня 2020 року в базі вакансій обласної служби зайнятості налічувалося 44 вакансії електрозварника ручного зварювання із заробітною платою від 5 до 15 тис. грн. За цей час службою зайнятості укомплектовано 30 таких вакансій.

Електрозварник - професія відповідальна, майже віртуозна. Від якості роботи такого працівника залежить довговічність та стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки.

Електрозварник ручного зварювання, як правило, знаходить роботу без проблем у будівельних та комунальних організаціях, ремонтних майстернях, на фабриках, заводах, станціях технічного обслуговування тощо. Таких робітників без досвіду охоче беруть у житлово-комунальні господарства, в приватні організації сфери обслуговування. З набуттям досвіду їм доручаються більш відповідальні справи і роботи в промисловості та на будівництві.

Заробіток електрозварника залежить від обсягів виконаних робіт, кваліфікаційного розряду та спеціалізації підприємства, де він працює. Чим вища кваліфікація, тим вища тарифна ставка.

Безкоштовно здобути професію «електрозварника ручного зварювання» безробітним пропонує служба зайнятості. Вчитись можна в Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту, Прилуцькому професійному ліцеї Чернігівської області, ДНЗ «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області» або в Рівненському чи Харківському центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Термін навчання 4,5-6 місяців.

Всі витрати, пов'язані з організацією професійного навчання безробітних, здійснюються за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Крім того, у період професійного навчання служба зайнятості продовжує виплачувати безробітним допомогу по безробіттю, що була їм попередньо призначена, при потребі компенсує витрати на проїзд, забезпечує проживання в гуртожитку.

Телефонуйте (0462)77-90-31 – відділ організації профнавчання Чернігівського обласного центру зайнятості або ж звертайтеся до найближчого структурного підрозділу обласної служби зайнятості.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини