Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:37:06

Ніжин: випускний 2020 заплановано на кінець липня

14.07.2020   09:26Агенцiя

13 липня під час оперативної наради міський голова Анатолій Лінник перевірив стан підготовки доручення щодо проведення випускного на центральній площі міста.

Заступник начальника управління освіти Надія Пономаренко зазначила, що дане питання та формат його проведення обговорюється разом з управлінням культури і туризму. Під час організації проведення випускного на центральній площі міста буде обов’язково врахована думка директорів шкіл, батьків та випускників.

Цього року завершують навчання 325 випускників із восьми навчальних закладів міста. Попередньо обговорено, що у школах вручення атестатів відбудеться на подвір’ях закладів з дотриманням карантинних вимог.

Наразі вирішується остаточна дата проведення випускного балу, оскільки результати ЗНО надійдуть до 29 липня. А 30 та 31 липня може бути проведено загальноміське вручення атестатів випускникам.

Міський голова Анатолій Лінник наголосив, що при організації проведення випускного потрібно враховувати, що на площі може бути велика кількість людей.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини