Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 00:11:46

"Нормативно-правове забезпечення діяльності органів місцевої державної влади та органів місцевого самоврядування" -

01.07.2020   12:53Агенцiя

такою була тема навчання для начальників юридичних відділів апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, апаратів райдержадміністрацій та спеціалістів, на яких покладено обов’язки юридичного супроводу діяльності органу державної влади чи місцевого самоврядування.

Відкрили навчання директор Центру Володимир Бойко та заступник начальника юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації Валентина Стасюк.

Олексій Хоменко – начальник управління по роботі з персоналом апарату обласної державної адміністрації ознайомив учасників з правовими аспектами управлінської діяльності у вирішенні кадрових питань.

Разом з начальником відділу роботи зі зверненнями громадян апарату обласної державної адміністрації Оленою Соловей учасники обговорили практичні аспекти застосування законодавства про розгляд звернень громадян.

Про зміни в чинному законодавстві щодо реалізації повноважень місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування в сфері земельних правовідносин говорила Наталія Сокирко – головний спеціаліст юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації.

А правові аспекти визначення та діяльності уповноважених осіб з питань запобігання та виявлення корупції та законодавчі шляхи врегулювання конфлікту інтересів висвітлював Іван Вересоцький – головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату обласної державної адміністрації.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини