Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:58:39

Ще у шести школах Чернігова оголосили додаткові канікули

05.02.2020   16:23Агенцiя

З шостого лютого ще у 6 закладах загальної середньої освіти Чернігова (№ 3, 4, 5, 20, 25, 27) оголошені додаткові канікули до кінця тижня. Рішення про обмежувальні заходи прийняте для запобігання масовому поширенню захворювання учнів на ГРВІ. Відповідні накази прийняті адміністраціями цих навчальних закладів за погодженням з управлінням освіти міської ради.

Як ми вже розповідали раніше, не чекати лавини заражень, а призупиняти навчання в разі високого рівня і подальшого росту захворюваності у школі - вимога чернігівського міського голови. Також за його дорученням моніторинг відсутності дітей у закладах освіти міста через захворюванння проводять у Чернігові щоденно.

Починаючи з 5 лютого додаткові канікули у зв’язку з високим рівнем захворюваності учнів на ГРВІ вже оголошені в чотирьох інших чернігівських школах - №16, 23, 29 і 30.

Разом з тим, підстав призупиняти навчання в усіх школах міста на сьогодні немає.

За даними управління освіти міськради станом на 5 лютого, загальна кількість відсутніх по хворобі (зі слів батьків) по школах – 4454 дітей (16,7%, без врахування закладів освіти, де вже оголошені додаткові канікули), по дитсадках – 651 (5,9%).

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини