Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 03:57:50

Педагогічні читання

09.01.2020   12:46Агенцiя

Новаторство та традиції - це сьогодні дві сторони розвитку освіти та всього суспільства в цілому. Різні співвідношення традицій та новацій дають можливість педагогам проводити свої уроки, використовуючи традиційні та сучасні форми і методи навчання.

9 січня в Дігтярівському професійному аграрному ліцеї пройшли педагогічні читання на тему: « Педагогічне новаторство : ретроспектива і сучасність».

Метою заходу було узагальнення ідей педагогічного новаторства в теорії і практиці інженерно-педагогічних працівників ліцею та виявлення продуктивних ідей, що можуть бути адаптовані в нашому навчальному закладі.

Із вступним словом виступила методист ліцею Мажуга С.П., яка зазначила, що сьогодні система освіти, а, особливо система професійної освіти, потребує нових підходів до змісту і організації навчання.

У рамках педагогічних читань були створені оптимальні умови для неформального активного професійного спілкування, що дало можливість інженерно-педагогічним працівникам розширити свою педагогічну свідомість, знайти собі однодумців та обмінятися досвідом.

Завершилися педагогічні читання складанням узагальненого портрету сучасного викладача ЗПО та узагальненого портрету здобувачів освіти школи цінностей та компетентностей ХХІ століття.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини