Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:00:36

У Корюківці відбувся семінар-тренінг щодо протидії інформаційним загрозам

21.12.2019   18:23Агенцiя

Питання безпеки інформаційного простору в Україні не втрачає актуальності. Найбільш вразливими до інформаційних загроз є прикордонні території. З метою запобігання та протидії таким загрозам в Чернігівській області здійснюється ряд заходів, серед яких – проведення просвітницької роботи, аналіз інформаційного середовища та реалізація відповідних програм і проектів.

Днями семінар-тренінг щодо протидії інформаційним загрозам у прикордонні відбувся у м. Корюківка. Захід, спрямований на  представників влади, місцевого самоврядування, засобів масової інформації та громадськості відбувся у рамках обласної Програми підтримки розвитку інформаційної та видавничої сфер Чернігівщини на 2016-2020 роки у приміщенні Корюківської міської ради.

Представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Чернігівській області Ірина Сенченко розповіла про ситуацію у телерадіопросторі області та презентувала досвід місцевих радіоорганізацій з реалізації проекту «Радіо Громад».

Начальник відділу співпраці зі ЗМІ Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА Валерій Сорокін представив до уваги присутніх аналіз актуальних інформаційних загроз, що характерні для прикордонних районів.

Особливу увагу спікери звернули на проблему поширення теле- і радіопрограм країни-агресора на прикордонній території Чернігівщини, а також на потребу розширення зони, охопленої вітчизняним мовленням.

Учасники зустрічі обговорили перспективи участі Корюківської ОТГ у проєктах з розвитку інформаційного простору та спільні дії у напрямку запобігання інформаційним загрозам.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.