Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:57:59

Визначили переможців конкурсу "Кращий студент Чернігівщини"

13.12.2019   15:37Агенцiя

У Міському Палаці культури ім.В.Радченка 12 грудня відбувся конкурс "Кращий студент Чернігівщини". Тут зібралися студенти та ті, хто прийшов підтримати претендентів на перемогу.

Переможці визначалися за різними номінаціями.

У номінації «Кращий студент-аналітик» перемогу здобула Анастасія Корицька (ЧНТУ), у номінації "Кращий студент-дизайнер" - Андрій Макаренко (ЧНТУ), у номінації "Кращий студент-медійник" - Василь Семенченко (НДУ), у номінації  "Кращий студент-науковець" - Владислав Пророченко (ЧНТУ), у номінації "Кращий студент-програміст" - Ігор Меліхов (ЧНТУ), у номінації "Кращий студент-спортсмен" - Данило Жасан (НУЧК), у номінації "Кращий студент профспілковий активіст" - Анжела Мекшун (НУЧК).

Крім того, секретар Чернігівської міської ради Наталія Хольченкова вручила нагороду студентці Вероніці Приходько (ЧНТУ) - кращій у номінації «Громадський діяч».

У комплексній характеристиці переможці визначалися безпосередньо під час події у змагальному режимі. Цього року було чотири таких учасника. Перемогу отримала Діана Свириденко, студентка Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка.

Усі переможці регіонального етапу представлятимуть Чернігівщину на Всеукраїнському етапі конкурсу.

Загалом цього року було отримано 35 заявок від студентів закладів вищої освіти Чернігова та Ніжина. А саме: Чернігівського національного технологічного університету, Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т. Г. Шевченка, Академії Державної пенітенціарної служби України та Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Співорганізатори цього конкурсу - Молодіжна рада при чернігівському міському голові, Чернігівська міська рада та міське Управління у справах сім'ї, молоді та спорту. Конкурс організований з метою виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства, повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.