Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:02:48

Відбувся профорієнтаційний захід "День кар’єри"

13.11.2019   11:10Агенцiя

12 листопада на базі Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва відбувся профорієнтаційний захід «День кар’єри», де спікерами були тільки заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області.

Організаторами та партнерами стали Чернігівський обласний та міський центри зайнятості, Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, Управління освіти Чернігівської міської ради, Навчально-методичний центр профтехосвіти в Чернігівській області. Протягом дня виставку відвідали більше 1500 учнів 8-11 класів, районів Чернігівщини, шкіл міста Чернігова.

Це ще одна з можливостей для школярів, їх батьків та педагогів на власні очі побачити не тільки діяльність закладів профтехосвіти в освітній сфері, а й те, який простір вони створюють своїм учням для розвитку їх творчості, здібностей, прояву активної громадянської позиції, лідерства, набуття навичок майбутнього під час навчання та в позаурочний час.

Програмою форуму передбачалося різні виставкові локації, де школярі знайомились з умовам здобуття популярних робітничих професій, квести, майстер-класи, покази моделей, відеопрезентації, цікава концертна програма, лунали пісні, танцювальні номери у виконанні учнівської молоді закладів профтехосвіти.

Більшість відвідувачів виставки «День кар’єри» дали собі відповіді на питання: «Хочеш мати не тільки «корочку», а й реальну професію, що допоможе тобі реалізувати твої можливості і потенціал в майбутньому? Хочеш отримати сучасну освіту, актуальну на сьогоднішньому й завтрашньому ринку праці? Маєш купу ідей ким стати, але ще більше сумнівів? Не знаєш ким стати? Хочеш знати, які можливості пропонує профтехосвітня галузь Чернігівщини?».

А також школярі за допомогою міського та обласного центрів зайнятості змогли розібратися у сучасному ринку праці, дали корисні поради та відповіді на усі запитання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини