Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:11:30

Вдала самопрезенція - крок до успішного працевлаштування

26.10.2019   13:10Агенцiя

Успіх під час співбесіди залежить на тільки від наявності в шукача роботи потрібних роботодавцю професійних та ділових якостей, а й від уміння презентувати себе.

Тому фахівці служби зайнятості постійно проводять для безробітних тренінги «Мистецтво успішної самопрезентації». Днями такий захід відбувся в Ічнянській районній філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

На тренінгу присутні розглянули правила поведінки під час співбесіди, отримали практичні навички написання резюме, навчилися виявляти і презентувати свої професійні якості роботодавцям.

За допомогою відеоролика безробітні ознайомилися з різними жестами і манерами поведінки людей під час співбесіди, які спрацюють на підтримку або проти шукача роботи. Також організатори розповіли безробітним, як психологічно налаштовуватися на успіх, долати невдачі та перешкоди, шукати позитивний бік у будь-якому життєвому процесі та, зокрема, при пошуку роботи.

За словами фахівців служби зайнятості, саме усвідомлення своєї цінності, пізнання власних психологічних ресурсів та особистісного потенціалу створює готовність до самопрезентації та вдалого працевлаштування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини