Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:49:08

Майстер-клас з Олегом Панютою

26.09.2019   16:42Агенцiя

25 вересня у залі засідань нового корпусу відбувся майстер-клас з Олегом Панютою на тему: «Практичні поради телеведучого: як розпочати кар’єру на телебаченні та досягти успіху в професії журналіста» Олег Панюта – тележурналіст з 30-річним досвідом роботи, ведучий інформаційно-аналітичного щотижневика «Сьогодні. Підсумки з Олегом Панютою», який радо поділився з усіма присутніми своїми лайфхаками та секретами успіху.

Зустріч викликала інтерес не лише у студентів спеціальності «Журналістика», але і у істориків, ліцеїстів, викладачів та співробітників вузу.

Майстер-клас пройшов у невимушеній атмосфері. Студенти і викладачі мали змогу ставити запитання щодо професійної діяльності, особистих уподобань спікера та отримати відверті і щирі відповіді. Запрошений гість жваво розповідав про деякі факти своєї біографії, ділився давніми спогадами про часи навчання та першу практику, а також давав практичні поради студентам, які вирішили спробувати себе у журналістській професії.

Олег розкрив специфіку професійної діяльності телеведучого; проаналізував вітчизняний телевізійний контент, його стрімкий розвиток за часи Незалежності, зазначивши, що сьогодні молодому фахівцю значно простіше розвиватись у професійній сфері, адже на допомогу приходить безліч технічних можливостей та гаджетів для реалізації завдань.

Зустріч промайнула на одному диханні. Наостанок Олег Панюта побажав студентам не боятися ставити складні цілі і досягати їх, покладатися лише на власні сили, самовдосконалюватись і постійно працювати над собою.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.