Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:07:45

Відбулося розширене засідання колегії управління освіти Прилуцької міськради

31.08.2019   14:16Агенцiя

29 серпня в залі Центру творчості дітей та юнацтва відбулося розширене засідання колегії управління освіти Прилуцької міської ради.

У роботі колегії взяли участь міський голова Ольга Попенко, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Тетяна Шкуренко, депутат Прилуцької міської ради, голова постійної депутатської комісії з питань освіти, медицини, молоді, культури, фізкультури, спорту та соціального захисту населення, директор ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 Олександр Правосуд, голова міського комітету профспілки працівників освіти Тетяна Заголій.

Запрошеними були директори закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, їхні заступники, вихователі-методисти, керівники міських методичних об'єднань, творчих груп, опорних шкіл, шкіл передового педагогічного досвіду, керівники шкільних методичних об'єднань вчителів початкових класів, голови профспілкових комітетів закладів освіти, представники громадськості.

На розгляд колегії було винесено два питання:

«Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста Прилуки у 2018-2019 навчальному році та завдання на 2019-2020 навчальний рік», яке ґрунтовно висвітлив начальник управління освіти Прилуцької міської ради Сергій Вовк.

Про нагородження педагогічних працівників.

В обговоренні доповіді взяли участь директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 Наталія Симоненко, заступник директора з виховної роботи гімназії № 5 імені Віктора Андрійовича Затолокіна Тетяна Кожевнікова, вчитель початкової школи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 Ірина Ратушняк та директор закладу дошкільної освіти № 29 Тетяна Бондаренко.

Міський голова Ольга Попенко детально зупинилася на фінансуванні освітньої галузі міста, звернула увагу на розуміння зазначених питань міською владою, про що свідчать значні фінансові вкладення в галузь, не зважаючи на інші проблеми, які необхідно вирішувати в територіальній громаді.

Голова міського комітету профспілки працівників освіти Тетяна Заголій підняла питання дотримання нормативно-правової бази Міністерства освіти і науки України в частині оплати праці та забезпечення соціально-економічних гарантій та прав працівників галузі освіти.

За результатами роботи розширеного засідання колегії управління освіти Прилуцької міської ради по першому питанню було прийняте відповідне рішення із врахуванням доповнень, які були внесені в ході обговорення доповіді.

По другому питанню 50 педагогічних працівників були нагороджені Почесними грамотами Управління освіти і науки Чернігівської обласної державної адміністрації, виконавчого комітету Прилуцької міської ради, управління освіти Прилуцької міської ради та комітету Прилуцької міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Колектив Дитячо-юнацької спортивної школи (директор Віктор Харченко) отримав Почесну грамоту виконавчого комітету Прилуцької міської ради; колектив дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу № 29 (директор Тетяна Бондаренко) було нагороджено Почесною грамотою управління освіти Прилуцької міської ради.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 28 вересня 2018 року № 1035 за високу результативність творчої і просвітницької діяльності, відродження та активну пропаганду надбань національної культури було присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив» студії хореографічного мистецтва «Іскорка» Центру творчості дітей та юнацтва (керівник Валентина Тищенко).

На обласній серпневій конференції педагогічних працівників «Нова українська школа: реалії та виклики, яка відбулася у м. Чернігові 21.08.2019 року, прилуцькі педагоги також були відзначені почесними нагородами. Володимир Зуб, директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7, отримав Нагрудний знак «Василь Сухомлинський»; Олена Ляшенко, директор дошкільного навчального закладу № 8 Центр В.О.Сухомлинського, була нагороджена Подякою голови Чернігівської обласної ради.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини