Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:35:41

Переможців чекають гранти на навчання

21.08.2019   09:15Агенцiя

Студентів вишів Чернігівщини запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі "Розумним Бути Модно".

Європейський медіа-холдинг OpenMediaGroup пропонує студентам   Чернігівського національного технологічного університету та Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, які підтримали ініціативу щодо проведення конкурсу «Розумним Бути Модно», а також їх колег із інших вищих навчальних закладів області взяти участь у соціальному проекті мотивування сучасної молоді аби позмагатися за грошові гранти.

Витратити кошти можна на оплату навчання. Студенти-переможці, які навчаються на державному замовленні, можуть отримати грант на стипендіальне забезпечення, який зможуть витратити за власним бажанням.

Для участі в конкурсі «Розумним Бути Модно» претендентам на перемогу пропонується написати науково-інноваційне есе на тематику: «Україна: проблеми та напрямки їх вирішення на шляху до інтеграції в ЕС».

До розгляду приймаються роботи, надіслані не пізніше 30 вересня 2019 року.

Більш детальна інформація щодо правил написання, оформлення та  змісту робіт - за посиланням:http://openmedia.com.ua/vuz-list .

Оцінювання конкурсних робіт буде проводитися незалежною комісією.

Переможців буде обрано не пізніше 23 жовтня 2019 року.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини