Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:43:02

Навчання новопризначених працівників органів державної влади

11.06.2019   13:50Агенцiя

За професійною програмою підвищення кваліфікації в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочалося навчання новопризначених спеціалістів обласної державної адміністрації, структурних підрозділів обласної державної адміністрації та районних державних адміністрацій (друга сесія).

Впродовж 10 – 14 червня слухачі ознайомляться з низкою питань, що стосуються професійного розвитку персоналу публічної служби та організаційного забезпечення діяльності органів влади; системи державного управління безпекою в надзвичайних ситуаціях.

Під час навчання обговорюватимуться питання економічного розвитку територій та підвищення привабливості Чернігівської області в цілому.
Зокрема, розглядатимуться інструменти залучення інвестицій та значення брендування в розвитку територій; складові енергоменеджменту, можливості для застосування технологій енергозбереження та використання альтернативних джерел енергії. Увага присутніх звертатиметься на формат Світового кафе як інструмент розвитку територій; очікуваний вплив Угоди про асоціацію на аграрний бізнес; розвиток сільських територій та домогосподарств мешканців Чернігівщини.

Наступна серія тематичних зустрічей та тренінгів буде спрямована на розгляд психологічних аспектів діяльності державних службовців. Мова йтиме про шляхи формування позитивного іміджу органів публічної влади та правила етичної поведінки їх працівників; культуру спілкування в мережі Інтернет (нетикет ділового спілкування); поняття лідерства як соціально-психологічного феномену та способи позиціонування лідерських якостей.

Тематика практичних занять охоплюватиме нові правила правопису, вживання самостійних та службових частин української мови в діловому спілкуванні; застосування технологій електронного врядування в діяльності органів влади (електронний офіс, збір, обробка та візуалізація інформації).

По завершенню навчання його учасники презентуватимуть випускні роботи, пройдуть комп’ютерне тестування та отримають свідоцтва про підвищення кваліфікації, повідомили у Чернігівськрму центрі підвищення кваліфікації.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини