Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:53:02

Визначені переможці конкурсу "Кращий вихователь року"

20.04.2019   12:09Агенцiя

На базі Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей 18 квітня, Служба у правах дітей Чернігівської ОДА провела заключний етап обласного конкурсу «Кращий вихователь року» серед педагогічних працівників центрів соціально-психологічної реабілітації дітей.



Мета заходу – удосконалити ефективність виховного та реабілітаційного процесів, підвищити професійний рівень педагогічних працівників та обмінятися досвідом.

Цього року вихователі змагалися у номінаціях «Права дитини», «Українознавство», а психологи демонстрували свої вміння та навички у формування позитивного мікроклімату в групі у номінації «Психологічна допомога».

Конкурс проводився у два етапи. В ході І етапу (заочного) учасники презентували власний досвід роботи, практичні здобутки та напрацювання, під час ІІ етапу (очного) – фахову майстерність на прикладі конкретних заходів та майстер-класів.

Переможцями конкурсу стали:

- у номінації «Права дитини» – вихователь Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Олена Ганюхіна;

- у номінації «Українознавство» – вихователь Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Людмила Мандрика;

- у номінації «Психологічна допомога» – практичний психолог Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей Олена Данилець.

У номінації «Колектив переможець» кращим став колектив Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Переможці отримали подарунки та грамоти Служби у справах дітей Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.