Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:05:20

Про особливості регуляторної діяльності та оприлюднення інформації у формі відкритих даних

19.02.2019   15:18Агенцiя

18 лютого завідувач Сектору Державної регуляторної служби у Чернігівській області Сергій Проценко провів навчальний семінар для новопризначених спеціалістів апаратів виконкомів рад об’єднаних територіальних громад, міст обласного та районного значення, а також апаратів районних рад на тему «Особливості здійснення регуляторної діяльності органами місцевого самоврядування».


Захід відбувся на базі Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій в рамках проведення навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації.

Учасники детально розглянули принципи державної регуляторної політики, основні етапи регуляторної діяльності органів місцевого самоврядування, обставини коли регуляторний акт не може бути прийнятий або схвалений, а також обговорили права та форми участі громадськості у регуляторному процесі..

Окремим блоком під час проведення семінару було висвітлення питань щодо  оприлюднення органами місцевого самоврядування відкритих даних, зокрема інформації, передбаченої Законом України «Про засади державної регуляторної  політики у сфері господарської діяльності» на Єдиному державному веб – порталі відкритих даних data.gov.ua.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини