Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:12:34

Чернігівські освітяни розвивають співпрацю зі своїми колегами з білоруської профспілки

30.01.2019   14:36Агенцiя

Ще декілька років тому Чернігівська обласна організація Профспілка працівників освіти і науки України та Гомельська обласна організація Білоруської профспілки працівників освіти і науки підписали Угоду про співпрацю. Днями в рамках цієї співпраці колеги зустрілися в Чернігові.

За ініціативи української сторони на базі Навчально-методичного центру профспілок було проведено спільний семінар-нараду «Соціальне партнерство: ефективність колективно-договірного регулювання в галузі освіти». Гомельську делегацію очолив голова обласної організації Профспілки Ніколай Філіпцов.

На початку заходу привітав білоруських колег на Чернігівській землі голова Федерація профспілкових організацій Чернігівської області Ihor Moskalenko.

Змістовна частина семінару розпочалася з презентації досвіду соціального діалогу в галузі освіти в Чернігівській області. Із результатами роботи освітянської профспілки гостей із Гомелю познайомила Тетяна Матвеєва — голова Чернігівської обласної організації Профспілки. Щодо правових нюансів роботи доповнення зробив Олексій Лугина — юрисконсульт Чернігівської обласної організації Профспілки.

Про досягнення та складнощі в укладенні колективних договорів в обласному центрі розповіла Ирина Ведь — заступник голови Чернігівської міської організації Профспілки.

Після кожного виступу проводився відвертий обмін думками та досвідом діяльності освітянських профспілок в сусідніх країнах, який переріс в жваву дискусію. Крім того, в рамках даної зустрічі білоруські освітяни відвідали первинні організації, де ознайомилися з досвідом їх роботи.


Чернігівська обласна організація Профспілки працівників освіти і наук

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини