Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:53:52

Чернігівський колегіум № 11 святкує 80-річний ювілей

01.12.2018   13:18

Чернігівський колегіум № 11 святкує 80 років з дня створення. Урочистості з нагоди цього свята проходили 30 листопада, в Міському Палаці культури ім.В.Радченка.

Привітати адміністрацію школи, педагогічний та учнівський колектив прийшли чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, секретар міської ради Максим Черненок, керівники структурних підрозділів міськради й інші поважні гості.

- Дійсно 80 років – це філософський вік, він з однієї сторони вже не малий, але з іншої – школа сьогодні юна, модернізована, амбітна. У 2019 році планується зробити досить серйозний капітальний ремонт самої будівлі школи, відновити спортивну залу, зробити басейн, закупити сучасне обладнання.

Хочу побажати, щоб у всіх вчителів залишалося натхнення до роботи, щоб колектив батьків, учнів і вчителів був єдиним.

Сьогодні досить суттєва увага міської влади приділяється вашому колегіуму, оскільки заклад є одним із найбільших у місті. Я сподіваюся, що ви це відчуваєте. Тільки з 2017 по плановий 2019 рік спрямовано на капітальні роботи більше 32 млн грн. Тому хочу вірити, що ваша школа та ваш колектив матиме прекрасне майбутнє. А для цього прошу вас - знаходьте найкоротші, найоптимальніші шляхи до душ, до розуму дітей і виховуйте з них щирих українців, які працюватимуть у Чернігові, - сказав Владислав Атрошенко у вітальному слові.

За сумлінну працю та з нагоди 80-річчя від дня заснування Чернігівського колегіуму № 11 кращим вчителям вручені відзнаки.

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:
    Кошева Олена Іванівна, учитель української мови та літератури;
    Полуботко Людмила Вікторівна, учитель початкових класів.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:
    Зеленській Тетяні Вікторівні, учителю початкових класів;
    Ліхуті Вікторії Вікторівні, учителю української мови та літератури;
    Ткаченко Оксані Григорівні, учителю математики.

Чернігівський колегіум № 11 входить у першу десятку рейтингу шкіл Чернігова та займає ІІІ місце. Колегіум відзначений багатьма дипломами міжнародного рівня, а також є переможцем Всеукраїнського конкурсу «100 кращих шкіл України» в номінації «Школа успіху».

У колегіумі наразі працює 119 вчителів. Серед них: вищої категорії – 66, І категорії – 16, ІІ категорії – 19, спеціалісти – 14, "старший учитель" – 30, "учитель-методист" – 17, молоді вчителі (стаж роботи до 3-х років) – 12, пенсійного віку – 24, працюють з неповним навантаженням – 10, сумісники – 1, керівники гуртка - 2, бібліотекарі – 2.

За підсумками «Педагогічного профтесту», який проводився на інтернет-порталі рейтингу освітніх закладів України www.ukrosvita-rating.com, 10 учителів колегіуму на чолі з директором склали тести на відмінно і відповідно отримали сертифікати «1-е рейтингове місце».

На сьогодні у ЗЗСО навчається 1667 учнів, серед них першокласників – 164, учнів 11-х класів – 63. За 80 років роботи - 20 тисяч випускників. 


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини