Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:53:11

Комісія з вивчення стану прибудови до школи № 10 висловилася проти "ремонту за будь-яку ціну"

03.10.2018   10:47Агенцiя

Комісія з вивчення стану прибудови до школи № 10 2 жовтня провела своє чергове засідання не в міській раді, а безпосередньо в приміщенні цієї школи.

Окрім членів комісії, представників політичних партій, батьківської громадськості та керівництва управління освіти там були присутні директори інших чернігівських шкіл.

Зустріч розпочалася з оглядової екскурсії до підвалу, де знаходяться в цьому шкільному приміщенні спортивна зала і майстерні для уроків праці. Тих, хто був там уперше, побачене вразило: дуже низькі стелі, сперте повітря, повна відсутність денного світла й загальна тіснота, яку не виправиш ремонтом – те, чого не відчути там неможливо.

Потім почалося обговорення: члени комісії та багато хто з присутніх висловили свою позицію як щодо побаченого, так і щодо оптимальної подальшої долі будівлі та шкільної мережі міста загалом. Після огляду спортзалу та майстерень у підвалі абсолютна більшість присутніх погоджувалася з тим, що навчальний процес загальноосвітньої школи в такому приміщенні все-таки не відповідає сучасним нормам. Разом з тим, майже всі висловлювалися за те, що будівля має залишатися в розпорядженні управління освіти.

Після того, за пропозицією голови комісії – депутата міської ради Сергія Кирієнка – комісія зробила підсумок своєї роботи. А саме, кожен із її членів проголосував за один з варіантів висновку та додав до нього те, що вважав за потрібне.

У підсумку, за продовження виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт будівлі та проведення ремонтних робіт, не зважаючи на їх вартість, - не проголосував ніхто.

За другий варіант рішення – «Не рекомендую завершувати виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт будівлі та проводити ремонтні роботи» - проголосували 6 членів комісії.

Третій варіант – де голосуючий міг запропонувати якесь інше, власне рішення, відмінне від перших двох – обрали чотири члени комісії.

Сергій Кирієнко висловився за те, що це голосування має стати підсумковим у роботі комісії. Вона в усіх можливих аспектах з’ясувала те питання, для вивчення якого була створена. У підсумковому документі мають бути відображені всі думки й усі висловлені пропозиції. Цей документ буде переданий керівництву міста.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини