Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:17:11

У чернігівському дитячому садку № 26 активно усувають наслідки підтоплення

27.07.2018   11:04

Загалом, цього літа заклад тричі потерпів від зливи. Востаннє – 17 липня – через незавершений ремонт даху. Під час виконання робіт підрядник не передбачив можливих погодних умов і не забезпечив належного захисту від дощу.

Фірма «ВНВ-2000», що є підрядником з капітального ремонтудитсадка № 26, всі збитки взяла на себе. Нині вона інтенсивно усуває наслідки негоди.

- За старим графіком ми мали виконати роботи до листопада. Зараз, коли опинилися в центру уваги, напевно здамо до вересня. Ми зняли своїх працівників з інших об’єктів, спрямували до ДНЗ№26, швидко виправляємо ситуацію. Збитки – це наші витрати,  вони жодним чином не лягають тягарем на міський бюджет, - наголошує керівник фірми «ВНВ-2000» Андрій Голосюк.

У тому, що графік капітального ремонту закладу не затягнеться, впевнений і начальник управління капітального будівництва Чернігівської міської ради Вячеслав Почеп.
- Від зливи потерпів не лише цей садок, а й  інші об’єкти, - стверджує він, - але з підрядником ми працюємо в тісному контакті. Роботи виконуються в штатному режимі. За графіком здійснюється капітальний ремонт покрівлі (заміна шиферу на метал), і паралельно усуваються наслідки зливи.  Також будуть приведені до ладу пошкоджені меблі.

За словами завідувачки ДНЗ №26 Вікторії Олексієнко, навчально-виховний процес в садку через підтопленняне переривався. За своїх вихованців педагоги спокійні, адже діти перебувають на першому поверсі будівлі. До всього влітку кількість маленьких відвідувачів традиційно менша. Ниніз восьми груп працюють п’ять.


Управління освіти Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.