Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:34:43

Вручення дипломів з відзнакою випускникам НДУ ім.Миколи Гоголя

03.07.2018   08:58

2 липня у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя вручали дипломи випускникам-магістрам з відзнаками про отримання вищої освіти.

Мала зала старого корпусу університету була повністю заповнена як випускниками та викладацьким складом, так і їх рідними та друзями.

На церемонію вручення також були запрошені поважні гості: депутат Верховної ради України Олександр Кодола; міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб; почесний громадянин міста, депутат міської ради Володимир Мамедов; помічник народного депутата Олександра Кодоли, голова Ліги – клубу «Ділова жінка» Тамара Стратілат.

З вітальним словом до випускників та їх батьків першим звернувся ректор НДУ імені Миколи Гоголя Олександр Самойленко, який зазначив, що п’ять з половиною років тому студенти перетнули поріг Ніжинського державного університету, а тепер залишають  його кваліфікованими фахівцями. У стінах своєї альма-матер вони отримали необхідні знання, навички та досвід, зустріли своїх найліпших друзів, товаришів, коханих, реалізували себе у науковій, громадянській, творчій діяльності. Зі свого боку професорсько-викладацький колектив і керівництво університету зробили усе, щоб студентські роки були максимально насиченими і незабутніми.

"Зараз ви тримаєте у своїх руках не просто документ про повну вищу освіту – це ваш квиток у майбутнє. - зазначив Олександр Григорович. - Диплом магістра є перепусткою у світ не лише професійного зростання, а й наукових пошуків. Кожен випуск магістрів – особливий, і ми, ваші наставники, віримо, що ви з гідністю прямуватимете своїм життєвим шляхом, прославляючи рідний університет і свою Батьківщину".

Також до вітального слова та вручення дипломів долучився і міський голова Анатолій Лінник, який побажав випускникам, здоров’я, невичерпної енергії, любові та натхнення. "Нехай кожен ваш день буде осяяний променями щастя, радості та надії! - сказав Анатолій Валерійович. - Ми всім серцем віримо, що ваша плідна робота й активна громадянська позиція будуть запорукою миру на нашій землі! Ви – покоління молодих, розумних і талановитих людей, які вже сьогодні будують майбутнє нашої держави. Нехай набуті за час навчання знання стануть вашим провідником на шляху до мрії, до укріплення демократичних прав і свобод в Україні".

Потому до вітань долучився і народний депутат України Олександр Кодола, який зауважив що зовсім недавно ці молоді люди вперше невпевнено переступили поріг нашого славетного Ніжинського університету імені Миколи Гоголя, а нині, озброєні багажем знань і досвідом, йдуть у самостійне життя. "Завдяки своїй праці та своєму старанню ви сьогодні отримали дипломи про здобуття освіти. Тому спрямовуйте свої зусилля та знання для розбудови вашого міста і країни в цілому." - побажав Олександр Михайлович.

До привітань долучились секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат міської ради Володимир Мамедов, голова Ліги – клубу «Ділова жінка» Тамара Стратілат.

І наостанок випускники заспівали гімн університету.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини