Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:59:50

Чернігівські школярі перемогли у всеукраїнській інтернет-олімпіаді

08.05.2018   09:17Агенцiя

Результат I Всеукраїнської інтернет-олімпіади: на Чернігівщині 7 переможців.

Протягом квітня школярі Чернігівщини долучалися до участі у масштабному інтелектуальному змаганні — I Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «На Урок».

Це змагання підготувала та провела команда освітнього проекту «На Урок». Участь в олімпіаді була безкоштовною, а свої сили міг випробувати кожен бажаючий. За словами організаторів, інтернет-олімпіада — це найдоступніший спосіб перевірити свої знання та отримати нагороди.

Для участі в олімпіаді потрібно було, аби вчитель зареєструвався на сайті, створив заявку на участь та вказав імена своїх учнів, щоб отримати паролі доступу.

За отриманими паролями учні могли потрапити до кабінету учасника, де на них чекали інтерактивні завдання з обраного предмету. Оскільки олімпіада проходила дистанційно, організатори розробили систему захисту від списування.

Якщо під час розв\'язування завдань, учасник відкривав сторонній сайт чи будь-яку програму на комп\'ютері, він втрачав бали. Про це учасників попередили безпосередньо перед початком олімпіади.

Загалом, до участі в олімпіаді приєдналося понад 257 000 школярів, серед переможців — 7 учнів з Чернігівської області, з яких 2 потрапили до всеукраїнського рейтингу!

Гордість Чернігівщини:

1 місце
Українська мова та література — Лещенко Вероніка, учениця 1 класу, Козелецька гімназія №1, Козелецький район

Предмети початкової школи — Полетун Валерія, учениця 2 класу, Школа № 7, м. Чернігів

Переможці отримали дипломи від організаторів та бонуси від партнерів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини