Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 00:49:27

Пройшли заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобресурсів до військових оргструктур

10.11.2017   08:52

9 листопада на базі Козелецького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відбулося показове інструкторсько-методичне заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур.

Безпосереднє керівництво заняттям здійснювали начальник мобілізаційного відділу - заступник начальника управління персоналу штабу військ оперативного командування «Північ» полковник Віктор Кузьминський, військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко, його заступник полковник Олег Цибульський та заступник військового комісара - начальник мобілізаційного відділу Чернігівського ОВК полковник Юрій Борисов.

Основною метою даного заняття було визначено вироблення єдиного розуміння відповідальними посадовими особами органів державної влади, місцевого самоврядування, військових комісаріатів щодо порядку призначення, складу та організації роботи елементів бази мобілізаційного розгортання районного (міського) військового комісаріату, а також обмін досвідом роботи посадових осіб військових комісаріатів області з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур.

В проведенні заняття брали участь голови та їх заступники районних державних адміністрацій, завідуючі секторами мобілізаційної та оборонної роботи з питань взаємодії з правоохоронними органами та надзвичайних ситуацій, заступники голів об’єднаних територіальних громад, начальники відділів взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи РДА, військові комісари районних (міських) військових комісаріатів області.

Учасники заняття вивчали організацію роботи елементів бази мобілізаційного розгортання районного (міського) військового комісаріату в ході оповіщення, прийому та поставки мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур Збройних Сил та інших військових формувань України. Було практично відпрацьовано розгортання пунктів збору сільських та селищних рад, відділень прийому техніки, пунктів прийому особового складу під час формування підрозділу територіальної оборони.

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини