Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:33:06

Студенти та викладачі ЧНТУ мають можливість навчатися на англомовному курсі "Соціальне підприємництво" за участі норвезького професора д-р Ян-Урбан Сандал

26.08.2017   09:07Агенцiя

З 18 по 29 вересня в рамках діяльності Інформаційного центру ЄС ЧНТУ, студенти та викладачі Чернігівського національного технологічного університету мають можливість БЕЗКОШТОВНО навчатися на англомовному курсі «Соціальне підприємництво», який викладатиме норвезький професор д-р Ян-Урбан Сандал, засновник та керівник Fil. Dr. Jan-U. Sandal Institute.

Тривалість курсу – 20 занять, за змістом:
Соціальне підприємництво – 5 занять;
Інноваційний менеджмент – 7 занять;
Стратегічний менеджмент – 8 занять.

За результатами продуктивної дворічної співпраці випускники Школи соціального підприємця ІБС отримали гранти на наукове стажування в Інституті др. Яна-Урбана Сандала (Норвегія). Під час стажування учасники мали можливість використовувати матеріали наукової бібліотеки Інституту Д-ра Яна-У. Сандала; написати та опублікувати англомовні статті у міжнародних виданнях, а також поліпшити свої знання англійської мови.

Для участі запрошуються студенти та викладачі з достатнім рівнем володіння англійської мови (не менше рівня В1). В кінці курсу учасники отримають сертифікати.

Студенти та викладачі, які виявили бажання взяти участь у навчанні повинні не пізніше 10 вересня 2019 року надіслати заявку на електронну адресу alohaha19@gmail.com за наведеною формою.

За більш детальною інформацією звертайтесь до координатора проекту доцента кафедри соціальної роботи Ревко Альони Миколаївни (тел. 066 719 67 90).

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини