Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:43:52

УВАГА! Тренінг для представників ЗМІ: "Як виготовляти якісні матеріали про людей з інвалідністю"

13.07.2017   14:10Агенцiя

Суспільна думка щодо людей з соціально вразливих верств населення неоднозначна — внаслідок погіршення соціально-економічної ситуації все більша частина населення вважає людей з обмеженими фізичними можливостями, хворих на хронічні хвороби такими, що потребують дуже великих соціальних видатків держави.

Підприємства та організації також часто вважають обтяжливим вимоги щодо облаштування інфраструктури для забезпечення потреб людей з обмеженими фізичними можливостями. А державну політику щодо соціального забезпечення таких людей часто називають зайвими витратами бюджету. Окремі публікації в ЗМІ, які стосуються людей з соціально вразливих верств населення, не сприяють формування об’єктивного та неупередженого ставлення до цих груп людей, оскільки часто подають інформацію некоректно, з коментарями, що можуть зачіпати особисті інтереси.

Як об’єктивно, коректно і юридично правильно висвітлювати проблеми людей з обмеженими можливостями? Як налагоджувати контакт під час інтерв’ю? Які матеріали краще використовувати і з ким зв’язуватися під час написання і виготовлення матеріалів про людей з інвалідністю? Про це та багато чого іншого йтиметься на тематичному тренінгу для ЗМІ «Як виготовляти якісні матеріали про людей з інвалідністю», який відбудеться 14 липня 2017 року у м.Чернігові.

Участь у тренінгу можуть взяти журналісти, редактори/заступники редакторів/керівники будь-яких засобів масової інформації (теле-, радіокомпаній, друкованих та Інтернет ) Чернігівської області.
Організатор – Чернігівська міська громадська організація “Юридична клініка “Бона Менте” (Чернігівська область) за фінансового сприяння Програми сприяння розвитку громадянського суспільства «Чернігівська громада».
Організатори забезпечують:
-         проведення тренінгу за участі медіа-експертів;
-         надання тематичних роздаткових матеріалів;
-         компенсацію проїзду учасників до м.Чернігів і у зворотному напрямі (автобус) за умови надання копії або оригіналу проїзних документів.
Для участі у тренінгу представникам ЗМІ пропонується заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/QnhDf5

Захід у Чернігові, за адресою вул. Шевченка, 105а, Навчально-методичний центрі Федерації профспілкових організацій, ауд.202.
Початок о 10.00 год. Реєстрація – з 9.30.
За додатковою інформацією звертайтесь до керівника проекту - Вероніки Рибак (097-90-90-298)

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини