Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 08:27:43

Управління персоналом в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування

15.06.2017   08:06Агенцiя

Тематичний короткотерміновий семінар щодо управління персоналом в органах місцевої влади проходить в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 14 – 15 червня.

Навчання призначене для начальників відділів (завідувачів секторів) управління персоналом структурних підрозділів обласної державної адміністрації, апарату районних державних адміністрацій, Чернігівської, Ніжинської, Прилуцької, Новгород-Сіверської міських рад та працівників виконавчого апарату об’єднаних територіальних громад, на яких покладено обов’язки щодо здійснення кадрової роботи.

Під час семінару розглядаються питання впровадження Закону України «Про державну службу» в обласній та районних державних адміністраціях; порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби (умови проведення конкурсу, вимоги до професійної компетентності кандидатів, порядок проведення тестування, співбесіди та інших видів оцінювання кандидатів); порядок організації проведення спеціальної перевірки відповідно до ЗУ «Про запобігання корупції» та перевірки відповідно до ЗУ «Про очищення влади».

Також висвітлюються особливості проходження державної служби (умови та порядок надання відпусток, організація кадрового діловодства та приведення особових справ державних службовців у відповідність до діючого законодавства про державну службу); дисциплінарної відповідальності державних службовців; врегулювання конфлікту інтересів; дотримання вимог чинного законодавства щодо прийняття на державну службу (присвоєння рангів державних службовців, обчислення стажу роботи, встановлення надбавок та заохочень) та представлення до нагородження державними нагородами, відомчими та відзнаками обласної державної адміністрації.

Наостанок слухачі дізнаються про основні завдання та організацію роботи з документами в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування; шляхи та методи запобігання синдрому «професійного вигорання» керівника і підлеглих на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.